Rozaceea este o problema care afectează aproximativ 45 de milioane de oameni in toata lumea. Stiai ca foarte multi o condunda cu acneea? Si de aceea o si trateaza ca atare.

Rozaceea poate cauza mici pustule rosii, piele uscata si linii fine. Are perioade de agravare cu simptome care vin si pleaca. Si totusi are solutii.

 

Tenul hipersensibil care prezintă rozacee este una dintre cele mai des intalnite probleme cosmetice la nivel global. Vestea buna este ca o poti ameliora si tine sub control. Red-Out Serum de la Repêchage combină ingrediente provenite din mediul marin cu principii care se regăsesc pe uscat. Astfel, proprietățile antioxidante și hidratante ale algelor marine se completează cu rolul antimicrobian, antiinflamator şi antioxidant al ingredientului Micro Silver. Aceasta combinație ingenioasă ajută la calmarea pielii inflamate și iritate, distrugând bacteria responsabilă de hipersensibilitate în cazul tenului cu rozacee. Pe lângă extracte de alge marine și Micro Silver, în produs se regăsește un bioflavonoid extras din citrice, rutinul, care neutralizează radicalii liberi, îmbunătățește circulația sângelui și inhibă declanșarea dermatitei atopice sau a celei de contact. De asemenea, extractele de mirabilis jalapa, turmeric organic, salvie, rozmarin și lămâie vin să completeze cu efectele lor antiinflamatorii, antimicrobiene, antifungice și de calmare.

My title page contents