Cel mai bun produs de styling? Șamponul uscat.

Nu știu dacă ai testat sau nu un șampon uscat. Nu știu dacă ai apucat să te bucuri de beneficiile acestui produs de îngrijire absolut fascinant, în opinia mea, însă, crede-mă pe cuvânt, e momentul să o faci. Favoritul meu este Refresh It de la Londa Professional.

 

Iată de ce: șamponul uscat este un produs ambivalent, care îți oferă atât îngrijire, cât și styling.  Te ajută rapid să îți împrospătezi coafura între spălări, mai ales atunci când ești pe fugă sau în criză de timp. Un alt atuu imbatabil al șamponului uscat? Absoarbe sebumul și te ajută să te alegic cu un look  proaspăt spălat.

Noutatea este alta. Pentru că șamponul uscat a devenit unul dintre produsele de styling preferate ale hairstiliștilor. Știi de ce? Pentru că acesta este senzațional atunci cînd vrei să creezi volum la baza părului fin. Sau atunci când ai nevoie de mai multă textură. Bogdan Mirică, stilist Londa Professional, consideră că o femeie modernă are nevoie de produse de îngrijire polivalente. “Azi, e mai mult decât uzual să te bazezi pe un șampon uscat pentru a-ți împrospăta părul între spălări. Totuși, nu uita un detaliu important. După ce îți pulverizezi șamponul uscat la rădăcină, periază-ți bine părul ca să ajuți produsul să se impregneze în păr și sp elimine excesul de sebum.”

Cu șamponul uscat Refresh It de la Londa Professional, poți crea bucle și texturi fără efort, în timp ce părul tău arată curat și proaspăt.

Produsul nu pătează și nu lasă urme albe pe păr.

Preț recomandat: RON 52

My title page contents