Cele mai eficiente tratamente pentru întinerirea gâtului și decolteului

Cele mai eficiente tratamente pentru întinerirea gâtului și decolteului

Cele mai eficiente tratamente pentru întinerirea gâtului și decolteului – Doriți îmbunătățirea texturii și tonusului pielii în zona gâtului și decolteului, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală? Despre cele mai eficiente tratamente pentru întinerirea gâtului și decolteului ale momentului ne vorbește Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență Dermatologie București. 

Chiar dacă fața este în centrul preocupărilor noastre estetice și medicale, și regiunea cervicală, a gâtului împreună cu decolteul pot avea de suferit modificări de-a lungul timpului asociate procesului de îmbătrânire. Fie că vorbim despre liniile vizibile, liniile ‚colier’ de la nivelul gâtului, liniile fine de decolteu sau despre laxitatea gâtului, toate acestea au soluții medicale. Uneori aceste zone asociază și unele leziuni brune/pigmentare ca urmare a expunerii la soare cumulative de-a lungul vieții.

Întinerirea gâtului și decolteului implică un tratament care are ca scop îmbunătățirea aspectului pielii din aceste zone. Gâtul și decolteul sunt adesea zone ale corpului care prezintă semne de îmbătrânire și leziuni solare, inclusiv ridurile, pielea lăsată și pete de vârstă. Toate acestea au soluții în Skinmed!”, spune medicul.  

Opțiunile de estetică medicală 

  • Tratamente laser de rejuvenare ce folosesc energia luminii pentru a stimula producția de colagen și pentru a îmbunătăți textura pielii.
  • Tratamente radiofrecvență ce au drept scop creșterea sintezei fibrelor de colagen și a fermității.
  • Microneedeling, mezoterapia sau terapie PRP pentru a stimula procesele noastre naturale de regenerare și reînnoire a pielii, prin efect para traumatic, dar și prin suportul nutritiv din cocktailurile de mezoterapie sau factorii de creștere din plasma noastră.
  • Peelinguri chimice ce folosesc acizi pentru a exfolia pielea și pentru a reduce aspectul ridurilor și liniilor fine.
  • Terapie injectabilă Volite cu acid hialuronic cross-linkat de densitate redusă, ce crește nivelul de hidratare și stimulează fibroblastul pentru a sintetiza fibrele de susținere și pentru a crește fermitatea în aceste zone. Astfel, umplem și compensăm liniile fine vizibile, dar putem îmbunătăți textura și calitatea pielii în aceste localizări.

Dr. Amalia Anghel: „Succesul acestor tratamente este garantat de evaluarea corectă și descrierea unui protocol individualizat fiecărui pacient, iar experții Skinmed au la dispoziție cele mai revoluționare tehnologii și ultimele tratamente, cu recomandarea/confirmarea miilor de cazuri fericite. Rutina zilnică de îngrijire va fi și ea ajustată în scopul protecției și reînnoirii tegumentului, utilizând creme cu retinol în sezonul rece, acid hialuronic, vitamina C, cu fotoprotecție obligatorie în orice anotimp.”.

Recuperare și rezultate:

Timpul de recuperare și rezultatele vor depinde de tratamentul specific utilizat. Opțiunile estetice medicale au, de obicei, un timp de recuperare minim, cu roșeață tranzitorie, iar rezultatele pot dura până la un an sau mai mult.

În general, întinerirea gâtului și a decolteului poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii în aceste zone și poate ajuta la restabilirea unui aspect vizibil întinerit. Folosind opțiunea de tratament potrivită și îngrijind pielea cu produse anti-îmbătrânire, vă puteți menține tânăr aspectul gâtului și decolteului în anii următori.

Nivelul de disconfort asociat cu tratamentele de întinerire a gâtului și a decolteului va depinde de tratamentul specific utilizat. Opțiunile non-invazive sunt în general nedureroase, deși pot exista totuși un oarecare disconfort sau sensibilitate ușoară după tratament. Toate tratamentele și procedurile cosmetice prezintă un minim grad de risc, cel mai adesea reacții minime locale, precum eritem (roșeață) sau micile echimoze.”, adaugă specialistul de la Skinmed.

BENEFICIILE tratamentelor pentru întinerirea gâtului și decolteului la SKINMED CLINIC

   Echipă de experți cu vastă experiență și coordonată de Dr. Amalia Anghel

   Medici experimentați în ultimele noutăți, tratamente și tehnologii, cu interacțiuni naționale și internaționale

   Tehnologii de ultimă generație

   Tratamente și proceduri moderne și eficiente, fără reacții adverse

 

 

My title page contents