Color Renew – culoare fresh, fără de pată

Adesea, simțim nevoia de schimbare. Poate chiar și radicală. Ne vrem blonde din brunete sau roșcate. Grea misiune! Atât pentru noi, cât și pentru profesioniști.  Pentru că, da, corectarea și schimbarea culorii poate fi una dintre cele mai mari temeri ale unei femei.

 

E bine să ai în vedere că această procedură implică, uneori, mai multe vizite la salon pentru a se dovedi 100% eficientă.  Dar, acum ai soluții profi la îndemână. Wella Professionals îți pune la dipsoziție o gamă pentru a îndepărta culoarea în mod profesional și delicat: Color Renew. Pentru ca tu să te poți bucura de culori personalizate și de un păr strălucitor, fără a-i compromite sănătatea.

Color Renew îi permite stilistului să regleze, corecteze sau să modifice nunațele nedorite de culoare permanentă. Sună revoluționar, nu-i așa? Perfect adevărat. De azi, poți să îți schimbi culoarea părului mai des. Atuul tău? Color Renew! Acesta nu conține peroxid sau persuflat și asigură o protecție sporită melaninei și structurii firului de păr.

Formula delicată permite îndepărtarea culorii și  reduce profunzimea și nuanța obținută prin colarare oxidativă. Totul fără a afecta pigmentul natural al părului!

Avantajele Color Renew:

  • Aplicare simplă;
  • Conținut ridicat de vitamina C și Acid Citric ce dezoxidează moleculele de culoare permanentă și protejează în același timp melanina din firul de păr;
  • Color Renew poate fi utilizat pentru mai mult de o aplicare în aceeași zi, dacă este necesar;
  • Nu conține parfum, peroxid sau persulfat;

Bucură-te de cât mai multă culoare!

 

My title page contents