Culoarea nu are vârstă, iar vârsta e doar un număr

Vara e mai mereu despre culoare. Vara este despre prospețime, îndrăzneală, creativitate. E anotimpul în care dăm frâu imaginației, în care simțim libertatea, ne bucurăm de vacanță și acceptăm noi provocări. E momentul în care ne descoperim noi pasiuni.

Cerul albastru, fructele în culorile curcubeului, toate vin să ne inspire alegerile. Și părul tău are nevoie de o schimbare, are nevoie să fie pus în valoare, să fie remarcat. Îndrăznește să alegi o pată de culoare, iar starea ta de spirit va fi de invidiat.

Specialiștii de la Wella Professionals recomandă culoare pentru părul tău: Wella Color Fresh CREATE New Blue.

Dacă îți dorești un look îndrăzneț și provocator, nu mai sta pe gânduri. Wella Color Fresh CREATE New Blue e tot ce ai nevoie. Vei obține o nuanță care te va purta pe cele mai înalte culmi ale fericirii. Vei fi plină de optimism, asemenea culorii. Iar dacă nuanța ochilor și a pielii se potrivesc mănușă cu nuanța aleasă, atunci alegerea ta, cu siguranță a fost cea mai inspirată.

Wella Color Fresh New Blue face parte din gama Color Fresh CREATE, ce are în portofoliu 12 nuanțe, expresive, semi-permanente.

Avantajele gamei Color Fresh CREATE:

  • Culori vibrante
  • Estompare treptată și durată de până la 20 de spălări
  • Nuanțe pastelate
  • Rezultate de colorare personalizate

Cum acționează:

  • Color Fresh CREATE penetrează cuticula, nuanțând fiecare șuviță în parte. Fiecare nuanță este saturată cu un număr minim de tipuri de pigmenți. Acest lucru oferă o puritate maximă și asigură o estompare treptată a culorii. Pentru cele mai bune rezultate, se aplică pe părul pre-decolorat.
  • Formulă fără amoniac, fără parfum, fără peroxid.

Cum aplici vopseaua:

-Pentru rezultate îndrăznețe, folosește culoarea pură sau diluată cu Color Fresh CREATE Tomorrow Clear la intensitatea dorită, de ex. 1:1 – 1:30, apoi aplică uniform pe părul curat, uscat sau pre-șamponat și uscat cu prosopul. Piaptănă bine părul, pentru a obține un rezultat uniform de culoare;

– Pune cantitatea dorită de culoare într-un bol și aplic-o direct pe păr. Evită contactul direct cu scalpul;

– Lasă vopseaua să acționeze 20 minute. Pentru nuanțe mai delicate sau pastel, timpul de acționare este de 5-10 min. Pentru nuanțe mai intense și mai vibrante, timpul de acționare este de 30 minute;

– Clătește foarte bine cu apă. Pentru rezultate optime de culoare, nu șampona părul după colorare.

Recomandare pentru un păr îndrăzneț și plin de culoare: Color Fresh Create New Blue de la Wella Professionals. Preț recomandat serviciu salon  – 150 lei.

 

Nu lăsa să treacă vara, fără o pată de culoare!

 

 

My title page contents