Cum ai grijă de unghiile uscate și fragile. Recomandarea experților

rejuvenation

Este clar, manichiura este extrem de importantă și spune multe despre tine. Așa că trebuie să mizezi pe un ritual de îngijire corespunzător dacă vrei unghii sănătoase și puternice!

Dacă îți neglijezi manichiura,  riști ca unghiile să se rupă și să devină mai fragile. Alte semne pe care trebuie să le ai în vedere: petele albe, muchiile pronunțate și exfolierea unghiilor pe margini. Te confrunți cu astfel de probleme? Atunci ai nevoie de un boost de hidratare și de tratamente care să îți transforme unghiile, să le facă mai rezistente și mai sănătoase!

Îngrijirea adecvată poate contribui semnificativ la îmbunătățirea sănătății unghiilor  ne dă asigurări Jessica Vartoughian, cunoscută și ca Prima Doamnă a unghiilor.

Primul pas? Apelează la un tratament  care acționează intens și care contribuie la întărirea unghiilor.

„Aplică mereu un strat de lac incolor sau o bază specială pentru unghii ca să le asiguri protecția.  Alegerea acestuia depinde într-o mare măsură de starea în care se afla unghiile tale. Daca ai pete albe pe suprafața unghiilor, atunci optează pentru Rejuvenation. Dacă ai unghii crapăte, fară luciu care nu se regenerează, atunci mergi pe Restoration. Unghiile fragile au nevoie de Critical Care,” explică Jessica.

Rezultatul va fi unul vizibil. Aceste tratamentele nu numai că îmbunătățesc aspectul și sănătatea unghiilor oferindu-i un aspect fresh și neted, dar le conferă și luciu natural!

Cu o formulă ce combină proteinele KSW și apa, Rejuvenation de la Jessica Cosmetics crește nivelul umiditate în unghii și previne deshidratarea acestora. Extractele de Jojoba, Aloe Vera și Vitamina E sunt absorbite  instant, contribuind la recondiționarea și întărirea lor oferindu-le flexibilitate.

Proteinele KSW au o formulă unică de soia hidrolizată, cheratină și proteine de grâu, care întărește unghiile, le oferă flexibilitate și le ajută să capete un aspect neted, fără cusur!

Urmează acest ritual timp de o lună de zile și schimbările nu vor întârzia să apară. Unghiile tale îți vor fi recunoscătoare!

            Preț recomandat tratament pentru unghii uscate Jessica Rejuvenation for Dry Nails: RON 46

My title page contents