Wella EIMI Dry Me - 65 lei sampon uscat

Părul tău poate să arate impecabil chiar și după ce mergi la sală! Și asta fără să fie nevoie să te speli pe cap. Ți-am pregătit câteva trucuri care îți vor face podoaba capilară să arate grozav, chiar și după un antrenament intens!

Fie că ai fost la o clasă de yoga sau la una de spinning, urmează acești pași pentru a arăta fresh în timp record!

1. Folosește o spumă de păr la rădăcini înainte de antrenament

Arabella Zadic, membru în echipa Wella Top Team, recomandă să aplici o cantitate mică de spumă de păr la rădăcini înainte de a-ți prinde părul. Sugestia noastră? Încearcă spuma reparatoare Enrich Repairing Mousse de la Wella Professionals. Produsul penetrează firul oferindu-i reparare și restructurare în profunzime. Acesta devine neted, moale și luminous.

2. Prinde-ți părul într-un coc lejer

Când mergi la sală nu trebuie să apelezi la o coafură prea sofisticată. Cea mai bună alegere?

“Încearcă să îți prinzi părul într-un coc lejer. Astfel il vei proteja de transpirație și îl vei usca mai repede cu foehnul. În plus, acesta va avea un aspect ondulat în mod natural,” explică Arabella Zadic.

3. Usucă părul la rădăcină înainte de a aplica șampon uscat

“Înainte de a aplica  șamponul uscat,  usucă părul la rădăcină la cea mai mică temperatură cu foehnul. Este foarte important să ai părul complet uscat înainte de a aplica acest produs pentru a o obține maximul de volum. Apoi,  vei reuși să îți asezi părul mai ușor, iar rădăcinile tale vor arăta mult mai fresh!” adauga stilistul.

4. Nu uita de șampon uscat

Știi deja că șamponul uscat este unul dintre cele mai versatile produse de styling. Acesta este un must-have, mai ales dacă mergi la sală. Potrivit Arabellei Zadic, pentru a aplica șamponul uscat corect trebuie să pulverizezi produsul în zona rădăcinilor în secțiuni, apoi să folosești degetele sau o perie de păr pentru a-l distribui în mod egal.

Recomandarea noastră? EIMI Dry Me de la Wella Professionals. Datorită formulei cu extract de tapioca, acesta reimprospatează coafura și absoarbe excesul de sebum instant!

5. Mizează pe un spray pentru textură

Un alt produs de styling care îți transformă părul? Spray-ul pentru textură!

Pe lângă șampon uscat, poți încerca un spray pentru textură care îți oferă un finish natural și proaspăt. Încearcă să îl aplici și la vârfuri pentru a le da mai multă mișcare și volum.

Recomandarea noastră?  EIMI Ocean Spritz de la Wella Professionals pentru un look texturat de vară. Produsul  conține săruri minerale ce protejează  împotriva razelor UV și oferă un plus de hidratare.

 

Preț recomandat Enrich Repairing Mousse de la Wella Professionals: RON 60

Preț recomandat EIMI Ocean Spritz de la Wella Professionals: RON 65

Preț recomandat EIMI Dry Me de la Wella Professionals: RON 65

My title page contents