Cum îți protejezi părul de efectele poluării

Zi de zi, părul nostru este supus unor factori de stres care, în timp, duc la deteriorare și îl fac mai dificil de coafat.

Știi deja că folosirea excesivă a instrumentelor și a produselor de styling este una dintre cauzele principale ale deteriorării părului. Un alt factor important deseori trecut cu vederea? Poluarea aerului!

Responsabilă într-o mare măsură de uscarea sau sensibilizarea scalpului, poluarea are un impact semnificativ asupra sănătății părului tău.

Astfel, au apărut produse gândite ca adevărate scuturi antipoluare pentru podoaba capilară! Acestea sunt special formulate pentru a acționa pe mai multe planuri. Mai întâi,  elimină impuritățile și reziduurile rămase în urma folosirii produselor de styling. Apoi, întăresc structura și rezistența firului de păr. Un alt atuu? Conțin substanțe care combat efectele negative ale poluării.

Poluarea face ca părul nostru să devină mai fragil și mai uscat, să iși piardă din volum și strălucire. Un prim pas pentru combaterea aspectul tern și uscarea excesivă? Optează pentru un șampon cu o formulă anti-poluare, care sa ofere protecție împotriva influențelor dăunătoare din  mediu.

Recomandarea noastră? Șamponul Wella Care Fusion Intense de la Wella Professionals!

Produsul întărește filmul capilar și are rolul de a curăța în profunzime părul. În plus, revitalizează scalpul, îndepărtează eficient reziduurile și acționează ca un scut împotriva poluanților din mediul încojurător.

Mai mult, noua teghnologie Fusion descoperită de către cercetatorii  Wella Professionals oferă o rezistență mai mare cu până la 95% împotriva ruperii şi deteriorării.

Gama Fusion utilizează aminoacizi din mătase care pătrund în interiorul structurii fibrei capilare conferind o hidratare intensă, pe termen lung.  Produsul pătrunde adânc în cortex și reface imediat firul de par.

Introdu în ritualul de îngrijire un șampon cu o formula anti-poluare, iar podoaba ta capilara își va recăpăta energia pierduta, elasticitatea și va fi mai ușor de coafat!

Pret recomandat Wella Care Fusion Intense: RON 59 

My title page contents