Cum îți revigorezi tenul după o noapte în club?

Cum îți revigorezi tenul după o noapte în club?

Vara aduce cu sine mai multe ocazii de distracție, mai multe ieșiri și mai multe petreceri. Deci, mai puține ore de somn și mai multe cearcăne. Spune drept, cum îți ajuți tenul să iasă la liman după o noapte de distracție în club?

 

Știi deja: tenul nostru are de suferit. Oboseala își spune cuvântul, cearcănele sunt mai pronunțate, pielea își pierde strălucirea sănătoasă și câteva pahare de alcool în plus îl pot deshidrata foarte tare.

Nicoleta Ion, Trainer Repechage România, ne dă câteeva tipsuri care să te ajute să lași în urmă efectele unei nopți de nesomn:

  1. În primul rând, trebuie să reface nivelul de hidratare al pielii. De aceea, consumul de lichide este foarte important. Bea apă! Cât mai multă apă. Tot așa, freshuri din fructe proaspete care să aducă organismului un plus de vitamine.

  2. Pentru zona ochilor, ai nevoie să ajuți la estomparea cearcănelor. Recomandarea mea? Repechage Eye Rescue Pads, dischetele saturate într-un amestec de ceaiuri care înlătură aspectul și senzația de ochil obosiți.

  3. Pentru zona feței, recomand un exfoliant care să înlăture impuritățile și celulele moarte, dezvăluind astfel un ten proaspăt. Repechage One Minute Exfoliating Mask curăță în profunzime și luminează tenul.

  4. Măștile hidratante sunt recomandate pentru a furniza pielii nutrienții de care are nevoie.

  5. Nu în ultimul rând, somnul este foarte important pentru refacerea organismului.

Trăiește vara așa cum vrei tu!

 

My title page contents