Bucle Elastice

Părul ondulat natural este mai uscat decât părul drept. Ce presupune aceasta? Ei bine, acest tip de păr are nevoie de îngrijire suplimentară pentru a-şi păstra forma buclelor şi a preveni dezordonarea lor.

Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional, îți oferă câteva trucuri de îngrijire și coafare pentru părul ondulat.

“Clientele cu bucle naturale preferă un păr ușor de controlat și fără volum artificial. În general, părul ondulat își modifică forma la umiditate ridicată, deoarece firul este poros. Vara, este important să folosești produse de îngrijire și de coafare pentru definirea buclelor și pentru evitarea electrizării,” explică specialistul System Professional.

Știm că uscarea părului ondulat cu ajutorul difuzorului îți poate lua mult timp. Așadar, ce poți face ca să grăbești puțin lucrurile? Apelează la o cremă de stilizare pentru a conferi mai multă suplețe onduleurilor!

„Fii atentă să îndepărtezi excesul de apă cu ajutorul unui prosop și să folosești uscătorul de păr setat pe intensitate mică pentru a nu electriza buclele sau a le strica forma. Dacă preferi să lași părul să se usuce natural răsucește pe degete buclele pentru a le da mai multă suplețe”, precizează Cristina Scrisu.

Cremă ce oferă elasticitate Smoothen Curl Definer de la System Professional este aliatul tău. Buclele devin uniforme și pline de mișcare. Datorită efectului antistatic, crema poate fi folosită și ca bază pentru styling, creând bucle elastice, bine definite pe păr uscat. Un cocktail de ingrediente prețioase precum uleiul de avocado și extractul de cașmir netezește suprafața firului, oferă suplețe și elasticitate părului.

Sfatul hairstylistului

“Distribuie o cantitate mică de produs pe părul proaspăt spălat și șters cu prosopul și formează buclele. Apoi, usucă părul cu ajutorul difuzorului sau lasă părul să se usuce liber. Dacă vrei să dai textură părului și bucle bine definite, folosește produsul pe părul uscat, ”  explică specialistul System Professional.

Preț recomandat Smoothen Curl Definer de la System Professional: RON 133

My title page contents