Cum stai cu increderea in procesul Vietii?

In viata avem o multime de task-uri si responsabilitati, toate avand drept numitor comun controlul. In aparenta, acesta ne da un soi de confort, de siguranta dar in realitate ne oboseste mai mult decat ne putem da seama. Dar ce ne face atat de obsedati de control? O banuiala ar fi ca ne lipseste increderea in viata si simtim ca este nevoie de implicarea noastra in fiecare aspect.

 

Interesant este faptul ca secunda de secunda ti se intampla o multime de lucruri fara ca tu sa fii nevoit sa le controlezi: inima bate, unghiile si parul cresc, respiri, milioane si milioane de reactii au loc in corpul tau. Si nimic din toate acestea nu are nevoie de interventia ta. Pur si simplu ai incredere ca totul va functiona perfect. De ce nu ai transfera aceasta incredere si procesului vietii? Ai toate motivele.

Increderea te va ajuta sa iesi din zona de confort.

Blocarea in zona de confort pentru o perioada lunga de timp duce la stagnare si rutina. Cu incredere poti pasi in afara iar viata ta isi va schimba cursul.

Sprijina dezvoltarea.

Increderea in tine si in Viata te va ajuta sa iti asumi riscurile necesare pentru a-ti sustine propria crestere. Curajul tau va primi un push si iti va fi partener in tot ceea ce iti doresti sa realizezi.

Iti reda energia vitala.

Atunci cand traiesti cu incredere, nu iti vei irosi energia ingrijorandu-te pentru ceea ce s-a intamplat in trecut sau pentru viitor. Increderea radiaza din tine spre lume. Astfel, vei trai plenar experimentand bucuria.

Sprijina transformarea si vindecarea.

Increderea permite deblocarea anumitor energii. Vei observa cum prietenii, oportunitati si conexiuni vor aparea in viata ta ca prin magie. A trai cu incredere inseamna ca vei inceta sa te mai victimizezi. Vei lua deciziile corecte pentru tine, in acord cu ceea ce simti cu adevarat. Te vei uita cu incredere in interior si astfel vei declansa procesul de vindecare.

Te face mai fericit.

Atunci cand cultivi increderea in procesul vietii, vei declansa un proces interior de vindecare si renuntare la vechi patternuri. Iti vei creste stima de sine iar Universul ti se va dezvalui asemenea unui boboc ce sta sa infloreasca.

Cultivarea increderii este cheia magica care iti da acces la propria crestere si expansiune.

My title page contents