Descoperă Colecția Primăvară/Vară 2022

Descoperă Colecția Primăvară/Vară 2022

Descoperă Colecția Primăvară/Vară 2022 – Venirea primăverii a fost marcată de lansarea Colecției de primăvară-vară de perdele și draperii Mendola Fabrics

Perdelele moderne, în nuanțe pastelate, modele florale discrete, abstractizate sau curajoase și patternuri vegetale deosebite sunt pregătite să aducă farmecul acestui sezon în căminele noastre.

Țesăturile fine ale colecției au fost ghidate de tendințele internaționale din domenii precum design interior, modă sau artă, iar noile perdele și draperii surprind prin combinații inedite de texturi, modele și culori.

Fă cunoștință cu noua colecție de perdele și draperii Mendola Fabrics

Colecția de Primăvară-Vară 2022 Mendola Fabrics cuprinde peste 80 de modele noi. Modele de perdele florale, vegetale, geometrice, draperii din materiale reciclate și o nouă perdea cu proprietăți de purificare a aerului se alătură sortimentului Mendola Fabrics.

Perdele și draperii cu modele Florale delicate

Noile perdele și draperii în modele florale au potențialul de a aduce un plus de prospețime și romantism interioarelor. Perdelele cu modele florale brodate, draperiile cu trandafiri stilizați sau flori in nuante pastelate sunt o alegere potrivită pentru o varietate largă de stiluri de amenajare.

Draperii cu modele vegetale inedite

Trendul vegetal, botanic, este și el prezent în noua Colecție Mendola Fabrics. Amazonia și Dominica sunt două draperii cu modele inedite, cu pattern-uri vegetale cu personalitate puternică.

Amazonia este o draperie de catifea cu un model abstractizat compus din frunze supradimensionate, cu aspect pictat, iar Dominica are un model vegetal stilizat, grafic, care este o reinterpretare modernă a unui model vegetal exotic.

Pattern-uri care captează atenția

Noua colecție aduce modele îndrăznețe, care captează privirea și pot fi un punct focal al amenajării. Țesăturile cu motive geometrice sau abstracte, în nuanțe contrastante, aduc o nouă abordare conceptelor de amenajare, contribuind la un stil situat între masculin și feminin. Paleta de culori neutră, modelele repetitive și texturile rafinate creează echilibru și captează atenția.

Draperii și perdele din materiale reciclate

Un concept central al colectiei de perdele și draperii a fost cel al sustenabilității. Sortimentul Mendola Fabrics s-a bucurat de 17 noi perdele și draperii eco, din țesături cu conținut de poliester reciclat.

O selecție de perdele din țesături simple, dar și draperii cu modele complexe, curajoase vor aduce frumusețea și grija față de natură în căminele noastre.

Refresh- perdeaua care purifică aerul

Pe lângă sustenabilitate, ne-am îndreptat atenția și înspre alte articole inovative, inclusiv cu proprietatea de purificare a aerului. Purificarea aerului poate fi astfel simplificata, folosind aceste perdele inovative.

Perdeaua Refresh purifica aerul și crește calitatea aerului din interior, datorită tehnologiei care filtrează substanțele nocive și mirosurile neplăcute.

 

Descoperă întregul sortiment de perdele și draperii Mendola Fabrics, brandul numărul 1 în România, pe www.mendolafabrics.ro!

 

My title page contents