Dezvăluie secretele strălucirii! Noul ritual de îngrijire a tenului. SABON, momente de frumusețe infuzate cu natură!

Dezvăluie secretele strălucirii! Noul ritual de îngrijire a tenului. SABON, momente de frumusețe infuzate cu natură!

Dezvăluie secretele strălucirii! Noul ritual de îngrijire a tenului. SABON, momente de frumusețe infuzate cu natură! – Din 1997, puterile vindecătoare ale naturii se află în centrul filozofiei noastre. Ne place să te răsfățăm cu produse de lux pentru baie, ten și corp realizate cu ingrediente naturale și inspirate din rețete tradiționale. Mai presus de toate, credem în dezvăluirea și împărtășirea bucuriei în fiecare zi prin mici momente magice și ritualuri de frumusețe multisenzoriale, sub forma unor călătorii holistice. Naturală, generoasă, autentică, creativă și plină de bucurie: aceasta este viziunea despre frumusețe pe care o împărtășim comunității noastre!

Totul a început cu exfoliantul de corp…

Formula emblematică a exfoliantului nostru de corp lansat în 1997 oglindește perfect expertiza noastră de bază în ritualurile de îngrijire corporală multisenzorială: un amestec delicios de săruri de la Marea Moartă și uleiuri botanice parfumate în mod natural, într-o uimitoare textură de sare în ulei care exfoliază delicat, pentru a îndepărta celulele moarte, cu un efect unic de catifelare.

…iar astăzi ia naștere un nou ritual de strălucire

La 25 de ani de la lansarea legendarului scrub de corp, ia naștere un nou ritual de îngrijire a tenului. Am pornit de la ingredientul nostru emblematic – mineralele de la Marea Moartă – pe care l-am combinat cu trandafirul de Damasc, o floare extrem de utilizată în parfumeria de lux, cu proprietăți incredibile de îngrijire a pielii, pentru o rutină nouă, multisenzorială, de frumusețe și strălucire. Rezultatul este o combinație unică de două ingrediente naturale prețioase din Marea Mediterană, reunite de SABON în prima linie de îngrijire a feței certificată organic* a mărcii.

« La 25 de ani de la lansarea emblematicului nostru exfoliant de corp, am revenit la proprietățile vindecătoare de neegalat ale mineralelor de la Marea Moartă pentru a le combina cu puterea de înfrumusețare a trandafirului de Damasc. Astăzi suntem cu adevărat mândri să dezvăluim un ritual unic și prețios de îngrijire a tenului care va oferi pielii tale o luminozitate incredibilă cu aspect sănătos.»

Joffrey Chartier, Chief Executive Officer of SABON

Rețeta noastră secretă: o combinație unică de Minerale de la Marea Moartă și trandafir organic de Damasc

Proprietățile vindecătoare ale mineralelor de la Marea Moartă

În mijlocul deșertului, apa Mării Moarte este o sursă incredibilă de minerale prețioase esențiale pentru piele.

La SABON, am surprins proprietățile vindecătoare ale Mării Moarte pentru a ne imagina un ritual multisenzorial și eficient de îngrijire a tenului. Bogate în mod natural în 21 de micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă reprezintă o sursă unică de vitalitate a pielii, deoarece stimulează metabolismul celular și promovează echilibrul pielii. În plus, ajută la refacerea țesutului cutanat și la menținerea sănătății și strălucirii naturale.

Puterea de înfrumusețare a trandafirului de Damasc

Cunoscută și sub numele de „Regina Florilor”, această floare rară înflorește doar o dată pe an, la începutul verii, și are proprietăți incredibile de îngrijire a pielii. Din trandafirul de Damasc folosim diferite părți, deoarece fiecare extract vine cu propriile sale beneficii pentru piele.

Apa florală

Obținută prin distilarea petalelor de trandafir, apa florală de trandafir de Damasc este remarcabilă prin proprietățile sale revigorante, hidratante și calmante. Ajută la reținerea umidității, întărind în același timp bariera protectoare a pielii, pentru a evita pierderea hidratării.

Uleiul esențial

Uleiul esential extras din floarea de trandafir de Damasc este bogat în antioxidanți și este un aliat prețios pentru toate tipurile de piele.

Remarcabil și rar, este unul dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale. Obținut prin distilarea florilor proaspăt culese, este nevoie de 3500 de kilograme de trandafiri proaspeți pentru a obține 1kg de ulei esențial!

Petalele de trandafir de Damasc

Petalele proaspete de trandafir de Damasc, culese manual, alintă simțurile, pentru a finaliza ritualul de frumusețe.

Din această alchimie magică a luat naștere un nou ritual de îngrijire a tenului

Viziunea noastră despre strălucire

Ritualul nostru de îngrijire a tenului reflectă o experiență multisenzorială, dincolo de tratamentul propriu-zis.

La SABON, credem că strălucirea este mai mult decât o calitate a pielii.

Este un sentiment, o atitudine, o stare de spirit, un sentiment de bunăstare care vine din interior.

Este rezultatul unui moment de îngrijire personală zilnică, prin utilizarea unor produse de frumusețe naturale, multisenzoriale, îmbogățite cu ingrediente active prețioase.

Rezultatul este un ritual de frumusețe interioară și exterioară care nu numai că face pielea să arate mai sănătoasă și frumoasă, ci sporește emoția pozitivă care îmbunătățește în timp calitatea pielii.

Cele patru dimensiuni ale strălucirii

Pentru a se potrivi fiecărui tip de piele și stilului de viață al fiecărei femei, ne-am imaginat o linie de produse minimalistă, care oferă tenului beneficii esențiale printr-un ritual de frumusețe de tip mix & match, cu patru produse complementare ce promovează strălucirea prin patru direcții de îngrijire:

1. DETOXIFICARE

Sare pentru saună facială cu trandafiri de Damasc
Un amestec divin de săruri de la Marea Moartă și petale uscate de trandafir de Damasc. Deschide porii și detoxifică pielea, oferind în același timp relaxare imediată prin intermediul băii de aburi.

2. STIMULARE

Mist pentru față hidratant, cu trandafiri de Damasc

Un minunat spray bifazic cu apă de trandafir de Damasc infuzată cu minerale de la Marea Moartă și uleiuri botanice, ce revigorează pielea pentru a dezvălui instantaneu un ten proaspăt și strălucitor.

3. REGENERARE

Ser de față, cu trandafiri de Damasc

Un elixir de frumusețe mătăsos, îmbogățit cu opt uleiuri prețioase (ulei din semințe de rodie, ulei de floarea soarelui, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de alune, ulei de semințe de fistic, ulei de semințe de jojoba, ulei de sâmburi de piersici) și petale de trandafir de Damasc proaspete, organice, care regenerează pielea și oferă strălucire naturală de lungă durată.

4. HIDRATARE

Cremă de față hidratantă, cu trandafiri de Damasc

O cremă de zi prețioasă, catifelată, îmbogățită cu apă și ulei de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moartă și pigmenți care reflectă lumina, pentru a oferi pielii hidratare și strălucire imediată.

Strălucire intensă și o senzație profundă de bine

Noua și splendida linie de îngrijire a tenului oferă o experiență bogată, captivantă, parfumată, multisenzorială, pentru a te face să te simți frumoasă și bine cu tine. Dincolo de beneficiile de revigorare și strălucire a pielii, bucură-te de un moment personal și de o senzație profundă de bine ce-ți dezvăluie strălucirea interioară. Rezervă-ți câteva clipe doar pentru tine și răsfață-ți pielea și sufletul cu o linie luxoasă de îngrijire a tenului creată printr-o abordare holistică a frumuseții, pentru a te face să radiezi de la interior.

Pielea ta va iubi

  • 4 produse complementare care promovează cele 4 dimensiuni ale strălucirii pielii
  • Formulele certificate organic*
  • Ingredientele de origine naturală în proporție de min. 93%
  • Îngrijirea pentru toate tipurile de piele
  • Îngrijirea prețioasă de zi și de noapte

Formulele: organice, sigure, curate

Linia noastră Glow Face Care* este certificată organic cu eticheta COSMOS, o organizație franceză independentă și de renume mondial.

Agricultura ecologică este un sistem de producție care susține sănătatea solurilor, ecosistemelor și oamenilor. Se bazează mai degrabă pe procese ecologice, biodiversitate și cicluri adaptate la condițiile locale, decât pe utilizarea inputurilor cu efecte adverse.

Această certificare strictă garantează o abordare responsabilă în toate etapele de creare a produsului: materii prime, producție, ambalare.

Astfel, linia noastră Glow Face Care* îndeplinește următoarele criterii:

 Cel puțin 95% ingrediente sunt de origine naturală

 Cel puțin 20% din totalul ingredientelor produsului sunt certificate organic

 Ambalaje și producție ecologice

 Produse netestate pe animale

În conformitate cu eticheta COSMOS, nu am folosit:

 Anumiți conservanți, cum ar fi parabenii, fenoxietanolul și metilizotiazolinona

 Uleiuri minerale

 Siliconi

 Săruri de aluminiu

 Coloranți sintetici și parfum

Un parfum care-ți încântă simțurile

Alintă-ți simțurile cu un parfum învăluitor, 100% natural**, inspirat de un trandafir proaspăt înflorit într-o dimineață plină de rouă. Pentru a spori senzația de plinătate, ne-am imaginat un parfum unic care să-ți răsfețe sufletul. Un prim cocktail subtil de portocale și mentă creează o boare cristalină, plină de viață, iar inima de mușețel aduce liniște și pace, sublimată de fațete fructate și verzi de salvie și galban.

Ambalajele: obiecte frumoase de prețuit și reutilizat

Fiecare întâlnire cu SABON te poartă într-o călătorie încântătoare și surprinzătoare. Când am creat noua noastră gamă de produse pentru ten, ne-am imaginat o colecție de mici comori pe care să le oferi în dar sau care să-ți ofere ție momente de magie în ritualul tău de îngrijire a pielii. Ingenios proiectat și cu măiestrie lucrat, fiecare ambalaj este împodobit meticulos cu trandafiri pastelați, pentru a-ți încânta privirea.

Transformă-ți baia într-o oază liniștitoare și trăiește o experiență magică cu ambalaje de lux care iubesc planeta: borcănelele din sticlă reciclabilă includ sticlă post-reciclată și pot fi reutilizate în diverse moduri creative. Cutiile din carton provin din zone forestiere sustenabile și sunt certificate FSC.

Bun pentru piele, bun pentru planetă!

Formulele noastre sunt testate dermatologic pentru a fi sigure și potrivite pentru toate tipurile de piele, chiar și tenului sensibil. Ceea ce este bun pentru pielea noastră este bun și pentru planetă: linia Glow Face Care este concepută prin metode blânde de procesare. Toate ingredientele naturale pe care le folosim provin din surse sustenabile și etice de materii prime, iar ambalajul este ecologic.

* Cu exepția Sării de roze pentru baia de aburi

** Numai pentru crema delicată de roze și serul de trandafiri în ulei. Apa în ulei și sarea de roze sunt fără parfum adăugat și au miros natural.

Linia de îngrijire pentru un ten strălucitor

SABON a combinat două ingrediente naturale și mediteraneene de frumusețe – trandafirul de Damasc și mineralele emblematice de la Marea Moartă – pentru a te purta într-o călătorie extraordinară. Descoperă îngrijirea care aduce lumină tenului, pentru a dezvălui o piele cu aspect sănătos și o strălucire de rouă.

Sare pentru saună facială cu trandafiri de Damasc

Rezervă-ți un moment doar pentru tine și răsfățează-ți pielea și sufletul cu acest tratament facial la domiciliu.

Totul pornește de la un amestec prețios de săruri de la Marea Moartă și petale uscate de trandafir de Damasc, pentru a purifica și detoxifica pielea.

Formula vegană, realizată cu ingrediente 93% naturale, ajută la deschiderea porilor permițând înlăturarea celulelor moarte, transpirației, murdăriei și altor impurități, pentru a lăsa pielea proaspătă și curată.

Știai? Baia de aburi ajută produsele îngrijire a pielii să pătrundă mai adânc în țesut.

Bucură-te de un spa luxos, natural, acasă, cu acest tratament DIY: pune la fiert o oală mică cu apă, adăugă 1- 2 linguri de sare de roze, acoperă-ți capul cu un prosop și ține fața deasupra apei aburinde.

În doar zece minute, pielea ta se va simți purificată și strălucitoare, iar starea ta de spirit va fi una relaxată.

Sfat de frumusețe

Oferă-ți un moment de bucurie! Creează o atmosferă relaxantă și răsfață-te cu Sarea de roze în timp ce faci baie. Adaugă câteva linguri de produs în apa caldă și bucură-te de beneficiile aduse pielii de sărurile de la Marea Moartă, în timp ce-ți răsfeți simțurile cu petalele de trandafir de Damasc cu parfum natural.

Mist pentru față hidratant, cu trandafiri de Damasc

O să vezi „la vie en rose” cu această minunată apă de trandafiri infuzată cu ulei, concepută pentru a oferi pielii hidratare și un glow sănătos.

Îmbogățită cu apă de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moartă și Aloe Vera organică, apa de trandafiri conține trei uleiuri botanice organice, pentru a hrăni și proteja pielea. Bucură-te de o textură vaporoasă, ușoară, cu absorbție rapidă, parfumată natural. Cum se aplică? Agită sticla pentru a amesteca faza uleioasă cu cea apoasă și vezi cum se întâmplă magia: imediat, pielea arată mai tonifiată, mai împrospătată și mai bine pregătită pentru a beneficia de ritualul zilnic de îngrijire.

Formula vegană, realizată în proporție de 99% din ingrediente naturale hidratează, împrospătează și revigorează pielea într-o clipă. Pentru rezultate mai bune, aplică înainte de Serul de trandafiri în ulei sau Crema delicată de roze, pentru un finiș luminos. Spune adio tenului uscat și tern!

Ser de față, cu trandafiri de Damasc

Cauți serul perfect pentru a hrăni, regenera pielea și pentru a-i spori strălucirea naturală? SABON are soluția pentru tine!

Încântă-ți momentele de îngrijire zilnică a pielii cu ajutorul acestui elixir organic îmbogățit cu opt uleiuri botanice care fac minuni! Formulat cu petale proaspete de trandafir de Damasc recoltate manual și un extract prețios de ulei esențial de trandafir de Damasc, acest ser superb, mătăsos și ușor regenerează pielea, pentru o strălucire de lungă durată. Formula sa concentrată 100% naturală oferă acel glow cu aspect sănătos tenului tern și obosit. Imediat și zi după zi, pielea este vizibil mai hidratată, mai fină și strălucitoare în mod natural.

Răsfață-ți simțurile cu un parfum învăluitor, natural, inspirat de un trandafir proaspăt într-o dimineață plină de rouă!

Pentru cele mai bune rezultate, utilizează produsul dimineața sau seara înainte de crema delicată de roze.

ULEI ESENȚIAL DE TRANDAFIRI DE DAMASC

Rar și prețios, uleiul esențial extras din floarea trandafirului de Damasc este bogat în antioxidanți.

PETALE DE TRANDAFIRI DAMASC PROASPETE, ORGANICE

Petalele proaspete de trandafir de Damasc, recoltate manual, alintă simțurile la finalul ritualului de frumusețe.

Cum se utilizează

Dimineața și seara, aplică pe pielea curățată 3 până la 4 picături, pe față, gât și decolteu, masând circular și evitând zona ochilor.

  1. Încălzește serul de trandafir în ulei în mâini, pentru a-l aduce la temperatura corpului, astfel încât pielea să-l absoarbă instantaneu.
  2. Aplică presiune de drenaj de trei ori pe obraji, de trei ori pe frunte și de trei ori pe fiecare parte a gâtului.

Utilizează o picătură pentru pielea normală până la grasă și pe vreme caldă, și 2-3 picături pentru pielea uscată și pe timp rece.

Pentru o experiență senzorială suplimentară relaxantă, încălzește o picătură sau două între palme și inspiră adânc.

Pentru un efect suplimentar de strălucire, completează-ți ritualul de îngrijire a pielii cu Crema de roze delicată.

Sfaturi de frumusețe

– Dacă ai piele mixtă sau grasă, pune o cantitate mică de cremă delicată de roze în palmă și amestec-o cu 3-4 picături de Ser de trandafiri în ulei, pentru un finiș mai luminos.

– După ce ai aplicat pe piele Serul de trandafir în ulei, utilizează produsul rămas pe palme pentru a oferi nutriție și un finiș strălucitor vârfurilor uscate ale părului.

Cremă de față hidratantă, cu trandafiri de Damasc

Ai grijă de pielea ta cu acest tratament de zi și seară realizat cu ingrediente 99% naturale. Îmbogățită cu apă de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moartă și ulei esențial de trandafir de Damasc, formula sa delicată lasă pielea divin hidratată, reînnoită și strălucitoare. Formulată cu pigmenți naturali care reflectă lumina, oferă pielii un efect imediat de strălucire. Zi după zi, pielea arată mai netedă, mai uniformă, mai frumoasă.

Răsfață-te cu o textură multisenzorială cu un finiș catifelat și alintă-ți simțurile cu un parfum învăluitor, natural, inspirat de un trandafir proaspăt, într-o dimineață plină de rouă.

Mist pentru față hidratant, cu trandafiri de Damasc + Cremă de față hidratantă, cu trandafiri de Damasc

Ritual zilnic de strălucire intensă

Pentru cele mai exigente femei, care caută beneficii intense pentru piele.

Regenerează + Hidratează

Dimineața & seara

Ser de față, cu trandafiri de Damasc + Cremă de față hidratantă, cu trandafiri de Damasc

Ritual zilnic complet de strălucire

Pentru femeile care caută un tratament complet pentru ten, care-și fac timp să se bucure de un moment de îngrijire personală.

Stimulează + Regenerează + Hidratează

Dimineața & seara

Mist pentru față hidratant, cu trandafiri de Damasc + Ser de față, cu trandafiri de Damasc + Cremă de față hidratantă, cu trandafiri de Damasc

Ritual săptămânal de strălucire completă

Pentru femeile care caută o experiență imersivă săptămânală completă de bunăstare și îngrijire a pielii.

Detoxifică + Stimulează + Regenerează + Hidratează

O dată pe săptămână

Sare pentru saună facială cu trandafiri de Damasc + Mist pentru față hidratant, cu trandafiri de Damasc + Ser de față, cu trandafiri de Damasc + Cremă de față hidratantă, cu trandafiri de Damasc

Bucură-te de o experiență completă de îngrijire a tenului, cu SABON.

Care este secretul pentru o piele fericită și sănătoasă? La SABON ne-am imaginat trei momente de frumusețe pentru a avea grijă de pielea ta: Curățare, Strălucire și Stimulare.

CURĂȚARE

 

STRĂLUCIRE STIMULARE
Curăță și îndepărtează ușor celulele moarte, pentru a lăsa pielea suplă, echilibrată și cu o strălucire naturală.

 

Exfoliant de față 2 în 1 Mentă Energizantă + Apă Botanică Hidratantă Mentă Energizantă

Exfoliant de față 2 în 1 Lavandă relaxantă + Apă botanică hidratantă Lavandă relaxantă

Dezvăluie o piele strălucitoare, cu aspect sănătos, cu patru produse complementare care promovează cele patru dimensiuni ale strălucirii pielii.

 

Sare pentru saună facială cu trandafiri de Damasc

Mist pentru față hidratant, cu trandafiri de Damasc

Ser de față, cu trandafiri de Damasc

Cremă de față hidratantă, cu trandafiri de Damasc

Reduce și previne imperfecțiunile pielii, hidratează în profunzime și sporește strălucirea, pentru un ten fără defecte.

 

Mască și exfoliant 3 în 1 de la Marea Moartă

Mască-gel florală

 

Așază-te comod și relaxează-te.

E timpul să te bucuri de momentul tău de frumusețe Fresh & Glow cu SABON!

My title page contents