Elimina petele hiperpigmentare cu extract de rodie

Pielea este predispusa shimbarilor de culoare datorita productiei anormale de melanina. Scapa de petele hiperpigmentare, apeland la crema iluminatoare Bema White din portofoliul Naturys.

 

Aceasta este un tratament cosmetic, 100% natural, creat special pentru depigmentare, ce imbunatateste culoarea pielii si ii reda luminozitatea naturala.

Gratie fito-complexului de iluminare, a extractului de rodie si betaina si extractelor de arbutina si bearberry,  previne productia excesiva de melanina, principala vinovata de formarea petelor.

Formula cremei este imbogatia cu extracte naturale cu efect anti-imbatranire si de lifting, precum cele de vigna aconitifoglia, de mazare si hibiscus , care permit pielii sa-si recapete stralucirea naturala si fermitatea, si totodata protejeaza impotriva factorilor externi si a celor oxidativi.

De asemenea, contine doua ecrane solare naturale: mica si porfiria umbilicalis , care protejeaza pielea impotriva razelor solare nocive, cauza principala a imbatranirii premature si a pigmentarii pielii.

 

Pret: 160 lei

 

My title page contents