Faceți cunoștință cu MIRA MARIAH, un celebru artist din New York

Faceți cunoștință cu MIRA MARIAH, un celebru artist din New York – MIRA, (@girlknewyork), un celebru artist tatuator din New York, aduce mixul său unic de ilustrații de modă și artă clasică în colaborarea – în ediție limitată – cu Sebastian Professional. Parteneriatul lor combină perfect angajamentul Mirei față de diversitate și auto-exprimare cu spiritul inovator al lui Sebastian, redefinind frumusețea prin artă și păr.

 

DARK OIL NO BREAKER BY MIRA MARIAH: SPRAY LEAVE IN ÎN EDIȚIE LIMITATĂ PENTRU FIXAREA ȘI COAFAREA PĂRULUI

Îmbunătățește-ți rutina de îngrijire a părului cu NO BREAKER de la Sebastian Professional, o colaborare exclusivă în ediție limitată cu artista Mira Mariah din New York.

Pentru îngrijirea intensă a părului fără a compromite volumul. Formulată cu acid malic și polimeri de styling, această loțiune leave-in pătrunde adânc în cuticulele părului, reparând în profunzime chiar și cele mai grave daune cauzate de procesele chimice și de coafare. Creează noi punți în fibrele părului și, în același timp, conferă volum fără compromisuri. Spray-ul NO BREAKER garantează cu până la 99% mai puține ruperi ale părului în comparație cu utilizarea unui șampon cu condiționare redusă.

Este un ulei de styling ușor, care va netezi părul și îi va adăuga volum, oferindu-i totodată strălucire și finisaj fără să-l încarce. În plus, cu noul design exclusiv Sebastian Professional vei putea descoperi că exprimarea de sine nu are limite.

Este un spray hibrid leave-in de fixare și coafare pentru îngrijirea intensă a părului, fără a compromite volumul, personalizat cu o notă creativă unică oferit de acest design în ediție limitată.

Produsul este disponibil în varianta de 100 ml

Instrucțiuni de folosire:

  1. Aplică șampon pe păr și apoi clătește.
  2. Folosește un prosop uscat pentru a elimina excesul de apă din păr.
  3. Aplică NO BREAKER: Agită înainte de utilizare și pulverizează spray-ul la o distanță de 15 cm de părul umed, începând de la rădăcini până spre vârfuri. Pentru cele mai bune rezultate, folosește NO BREAKER o dată pe săptămână. Nu clăti părul!
  4. Usucă și coafează părul în mod obișnuit.
My title page contents