Feminitate după Cancer, cel mai nou program al Asociației Imunis

Feminitate după Cancer, cel mai nou program al Asociației Imunis

Asociația Imunis lansează în luna martie „Feminitate după Cancer”, un program special pentru femeile care au avut o formă de cancer prin care le-a fost afectat un atribut al frumuseții. Cu ajutorul celor 5 module concepute de Cosmina Grigore, supraviețuitoare din 2013 a cancerului de sân, participantele vor învăța să depășească trauma provocată de diagnostic și să ajungă la o stare de echilibru, la un aliniament între corp, minte și suflet.

 

Programul se va desfășura în perioada 3 – 31 martie, în fiecare miercuri, începând cu ora 18.00. Fiecare curs va avea o durată de 2 ore și va fi exclusiv online, pe platforma Zoom. Cele 5 module sunt construite în jurul temelor: arhetipul supraviețuitoarei, așezarea în noul corp de femeie, forța creatoare a femeii, YIN și YANG în armonie interioară, calibrarea pentru viață: chemarea și perfecțiunea.

„Am fost crescute să credem că rolul nostru este să facem, să facem, să facem pentru a fi văzute, pentru a demonstra că merităm să fim luate în seamă și am împins acest lucru până în punctul în care corpul nostru a cedat. Cel mai important beneficiu pe care îl vei obține în urma parcurgerii acestui curs este faptul că te vei regăsi pe tine, cea uitată în spatele diagnosticului. Vei putea înțelege unde și cum s-a creat ruptura și implicit blocajul care a dus la apariția cancerului. Practic vei învăța cum să îți locuiești corpul de FEMEIE.” – a declarat Cosmina Grigore, președinte și fondator al Asociației Imunis.

 

Pornind de ideea de a sprijini femeile care au trecut prin experiențe similare, Cosmina Grigore a conceput acest program cu scopul de a le ajuta să învețe să se auto-depășească devenind cea mai bună versiune a lor. Cei aproape 10 ani de coaching și învățare continuă despre diagnostic au determinat-o pe Cosmina să ofere la rândul ei indicații despre drumul pe care l-a regăsit în încercarea de a se întoarce „acasă” la feminitatea nativă.

După cele 5 săptămâni ale programului „Feminitate după Cancer”, participantele vor înțelege mai bine cum să creeze un cadru sănătos pentru a susține un corp de femeie, cum să depășească trauma provocată de diagnostic și să își recapete armonia interioară prin dezamorsarea conflictului dintre cele 2 polarități: masculin și feminin (yin și yang) și, nu în ultimul rând, cum să își recapete energia pentru a vindeca mai ușor rănile emoționale care apar în timp.

 

Persoanele care doresc să participe la program, se pot înscriere printr-un mesaj la adresa de mail: pentrupacienti@asociatiaimunis.ro; Costul de participare în program este de 677 lei, taxă ce poate fi achitată în contul Asociației Imunis IBAN RO67RNCB0087151460880001 cu mențiunea „donație”. „Feminitate după Cancer” este un program adresat esenței energiei feminine, iar taxa reprezintă o dovadă de devoțiune pentru feminitatea lor.

 

***

Asociația Imunis a fost înființată în 2016, având ca scop continuarea proiectului inovator început de Cosmina Grigore în 2015 – Caravana Noul Pacient. Cosmina Grigore a primit tot în anul 2015 premiul Femeia Anului în cadrul galei organizate de Revista Avantaje pentru această inițiativă fapt ce a responsabilizat-o să continue crearea de programe dedicate schimbării mentalității în ceea ce privește viața post diagnostic a pacienților cu cancer din Romania.

Motto-ul Imunis este un îndemn adresat pacienților care vor să îndrăznească să își transforme viața în ciuda unui diagnostic atât de puternic: „Rescrie povestea” a fost special ales pentru a încuraja pacienții să creadă și să lupte. Toate programele Imunis sunt gândite astfel încât să le arate pacienților care sunt principalii piloni de schimbare de stil de viață pe care își pot construi transformarea. Lucrând alături de specialiști și medici, Asociația Imunis răspunde nevoilor pacienților în ceea ce privește alimentația, psiho-oncologia, sportul, managementul efectelor adverse, apartenența la grupuri de suport, dreptul la muncă, la încadrarea corectă în grad de handicap, dar și alte probleme cu care se pot confrunta pacienții pe termen scurt, mediu si lung.

 

În 2020 Imunis a semnat un acord strategic cu Autoritatea Națională pentru Egalitatea de Șanse pentru a sprijini pacienții și tot în 2020 Imunis a creat prima echipă de Dragon boat din Romania formată exclusiv din

supraviețuitoare ale cancerului de sân – Imunis Dragons, punând astfel Romania pe harta internațională a acestei mișcări.

Roche, Novartis, Superbet sunt doar o parte dintre sponsorii care susțin întreaga activitate a Asociației Imunis.

Informații suplimentare găsiți pe site:http://asociatiaimunis.ro/  sau paginile de Facebook și Instagram ale Imunis:

Podcast-urile Imunis sunt disponibile pe Spotify: https://spoti.fi/3uyEXIn

Canalul de YouTube Imunis poate fi accesat aici: https://www.youtube.com/c/CosminaGrigoreletCancerhealyou

 

 

 

 

 

My title page contents