Londa Professional lansează COOL COLLECTION, 4 propuneri noi de culori permanente, care acționează rapid și ușor, atât pe părul natural, cât și pe cel decolorat.

Tânjești după cele mai în trend nuanțe de păr de pe Pinterest? Ei bine, nu ești singura, pentru că  sezonul acesta tonurile reci de gri sunt noua obsesie a vedetelor de la Hollywood și ale influencerilor din lumea fashion&beauty.

Populare în saloane în trecut, dar și în prezent, nuanțele reci sunt pretențioase, deoarece factorii interni și externi le influențează în fiecare zi, forțând-le să se estompeze, să nu mai fie la fel de vibrante și impunătoare.

A sosit momentul să ușurezi procesul de culorare cu ajutorul cu noii colecții de nuanțe LONDA COOL. Este vorba despre 4 noi culori permanente, care acționează atât pe părul natural, cât și pe cel decolorat. Totodată, acestea fi folosite pentru colorare sau pentru a corecta o anumită nuanță.

Trei nuanțe permanente în mixtonuri pastelate, create pentru a da un boost culorii sau pentru a-i oferi direcția dorită. Sunt 100% intermixabile și lărgesc considerabil spectrul de culori permanente Londa Professional:

–           Creează tonuri de argintiu, roze și platină;

–           Pe păr decolora, acestea potențează și obțin tonuri de alb și gri;

–           Deschid cu câteva trepte chiar și părul închis, natural;

–           Obțin nuanțe reci, care contracarează subtonurile calde;

–           Oferă corecție în tonuri reci pentru auriu sau nuanțele de cupru.

Vopseaua permanentă Londa Professional este alegerea potrivită atunci când vrei o culoare intensă și o acoperire de până la 100% a firelor albe de păr. Se găsește doar în saloanele partenere Londa și se folosește numai cu oxidantul Londa Color.

A sosit momentul să fi cool. Intră și tu în lumea LONDA COOL!

 

150 lei – preț serviciu în salon

My title page contents