filme de văzut în vacanța de vară

Voi ați stabilit o listă cu filme de văzut în vacanța de vară? Descoperă câteva variante pentru cei mici, pe care ți le-am pregătit!

 

Când vine vacanța, cei mici au foarte mult timp la dispoziție, iar dacă vrei să știi cum ai putea să îi ajuți să nu se plictisească, noi îți sugerăm fimele pentru copii.

Există câteva filme perfecte pentru vacanța de vară. Am făcut o lista cu câteva variante de la Disney, pe care le-am văzut și eu când eram copil și care mi-au rămas mereu în minte. Te invit să descoperi sugestiile:

Filme de văzut în vacanța de vară pentru cei mici și prietenii lor:

Camp Rock 1

Camp Rock 1 este primul film al seriei Camp Rock de la Disney. Filmul îi are ca protagoniști pe Demi Lovati și frații Jonas. La baza poveștii, stă experiența unui grup de adolescenți care pleacă în vacanța de vară la o tabără de muzică, unde se îndrăgostesc, se distrează și învață ce înseamnă prietenia!

Camp Rock 2

În Camp Rock 2, așa cum spune și numele, se continuă acțiunea din filmul original. După un an, tinerii se întorc iar în tabără de muzică de lângă lac, însă de această dată vor învăța ce înseamnă munca pentru ceea ce îți place și mai ales competiția.

Seria Despicable ME

Filmele Despicable Me îi au ca protagoniși pe cunoscuții Minioni și pe Gru. Gru încearcă să fie un răufăcător de succes. Seria de comedii îi vor ține pe copii cu sufletul la gură.

Seria Ice Age

Ice Age este o serie de comedii, bazate pe aventurile animalelor din zona Polară. Viața lor plină de aventuri îl va captiva pe cel mic!

Balerina

Filmul Balerina este povestea unei tinere ce reușește să ajung în Paris și să își urmeze visul: de a deveni balerină. Alături de prietenul ei, Victor, începe aventura vieții ei. Fetița ta va descoperi ce înseamnă că muncești cu pasiune pentru ceea ce îți place cu adevărat!

Seria High School Musical

Filmele din seria High School Musical au fost preferatele mele în adolescență. La  baza lor, stă povestea unor tineri pasionați de muzică și dans, iar personajele principale sunt Vanessa Hudgens și Zac Effron, care ajung să se îndrăgostească.

Garfield

În vacanța de vară, cei mici pot urmări și aventurile motanului leneș Garfield, care are parte de o mulțime de peripeții.

 

 

 

 

 

My title page contents