La Gradina cu Artisti ne distram in familie!

In weekendul 30 – 31 mai, in Parcul Gradina Icoanei din Sectorul 2, dam cu totii in mintea copiilor:) A 16-a editie a „Gradinii cu Artisti” poarta numele de „Zilele copilariei noastre”, iar adultii sunt invitati sa fie copii alaturi de copiii lor. Distractia se tine lant, de dimineata, de la 11, pana pe inserat, la orele 20.

Cand eram mici ne jucam „De-a v-aţi ascunselea”, „Leapsa”, „sotron”, „Frunza”, „Mima”, „Tara, tara, vrem ostasi”, „Ratele si vanatorii”, „Lapte gros”, asa ca ne-am propus ca in ultimul weekend din mai toti adultii sa redevina copii. Vor avea grija de asta cei de la Nefiresc.
Tot ei organizeaza si un jam session la care si-au anuntat deja prezenta 650 de persoane. Ce inseamna asta de fapt? Ca fiecare aduce de acasa tobe, farfurii, linguri, furculite, sticle si borcane, mese din lemn si tot ce mai gaseste, iar cu aceste „instrumente” vom compune o melodie care sigur va ajunge hit.

Daca vrei sa-ti faci o imagine mai clara despre cum va arata jam sessionul de la „Gradina cu Artisti”, acceseaza linkurile urmatoare: https://www.youtube.com/watch?v=sVPVbc8LgP4#t=76, https://www.youtube.com/watch?v=bXtDZ4SYubI.
Pentru momentele de respiro va invitam in spatiul de la Creative Arts unde va veti putea juca tot ce se punea pe hartie odinioara: X si O, Spanzuratoarea, avionele si multe altele. Cand copiii vor termina pasta de la pixuri, ii va astepta o mana dibace care sa-i picteze pe fata.
Voluntarii de la Asociatia Red Panda vor fi prezenti in Gradina Icoanei cu pisici si catei cu chef de joaca, care abia asteapta sa fie adoptati.
Nu exista sarbatoare fara muzica si dans, asa ca micutii din trupa Rall’s Band vor alege cele mai antrenante ritmuri prin care vor invita toti copiii la dans.

 Intrarea la evenimentul Gradina cu Artisti este libera!

Judy Florescu este traducatoare si PR Cultural si pentru ca are un suflet mare va canta pentru copiii de la Centrul Social Sfantul Stelian din comuna Tataru, din judetul Prahova. Oricine va fi impresionat de vocea ei, dar si de povestea micutilor, poate sa doneze bani atunci cand Judy va sustine cantarea caritabila.
Cand ti se face foarte cald, racoreste-te cu limonada lui Iulian, iar banii tai vor merge la copiii de la Spitalul Marie Curie.
Board gaming-ul nu trebuie sa aiba loc numai in casa. La Gradina cu Artisti vei putea juca linistit Dixit sau Saboteur, in timp ce soarele te mangaie usor pe fata. Iar daca iti va placea vreun joc, il vei putea cumpara pe loc direct de la standul Creative Board gaming.

Artista Alina Manole, membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, prezinta expozitia personala intitulata “… de poveste”, in cadrul careia pot sa fie vazute lucrari ce prezinta animale din universul povestilor copilariei: inorogii, vulpi, pasari. Pe langa elementele animale, artista a introdus si motive de arta traditionala romaneasca, ce fac trimitere la timpurile cand povestile reprezentau cu adevarat un univers fascinant pentru toti copiii.
Mesterii de la Ch’Artist vor sustine un atelier de ceramica ce va avea lipici la copii, ca de fiecare data. Dupa cum ii spune si numele atelierului, cei mici vor putea modela in lut, pe care apoi il vor picta. Special pentru cei mici, Micul Dac va organiza un atelier de mandale dacice. Copiii vor desena si vor colora in premiera mandale din volumul 2 al revistei Micul Dac.
Cei de la Wood Be Nice vor completa peisajul din Gradina Icoanei cu proiectul lor „Suntem Fluturi”, adica fotografie, colaj si grafica, totul pe lemn si os.
Mai multe informaţii despre evenimentul Gradina cu Artiṣti se pot gasi pe site-ul evenimentului: gradinacuartisti.ro.

My title page contents