Iarna în tonuri de culori suprapuse – Pure Chroma NONTOURING

Iarna în tonuri de culori suprapuse - Pure Chroma NONTOURING

Iarna Wella Professionals nu e nici albă, nici argintie. E spectaculoasă, intensă, profundă. Ea spune povești despre culoare profundă, inspirațională.

 

În acest sezon, colorarea duce nontouring-ul spre o nouă dimensiune, mai bogată și mai seducătoare. Cum? Grație look-ul-ui Pure Chroma. Ce presupune acesta? Ei bine, Pure Chroma Nontouring se traduce prin utilizarea culorilor vibrante cu intenția clară de a crea look-uri spectaculoase, dar extrem de armonioase. La prima vedere, ai zice o imagine monocromatică, însă, odată ce te apropii, sesizezi o dimensiune multi-tonală.

Dacă până ieri, stilistul alegea ca să desemneze un contur precis, tehnica contouring,  azi specialistul va alege tonalități diferite de culoare cu scopul de a creiona contraste.  Pentru nontouring, artistul vrea sa amestece, sa armonizeze și să potențeze tonurile din aceeași familie de culori. Instrumentele sale favorite?

Noul Koleston Perfect cu vibrația și puterea sa incredibile și Illumina – luminozitate, culoare pură. Bogată. Strălucitoare. Magică.

NONTOURING

Este o tehnică care mizează pe o cromatică pură. O mixtură de culori puternice

care rezonează cu același scop: să potențeze amplasarea strategică a nuanțelor care vor și pot crea un look multi-dimensional.

Pure Chroma Nontouring – colarare de suprafața

Stiliștii lucrează cu tehnica colorării suprafețelor pentru a crea adâncime și structură, supradimensionare. Un look aparent monocromatic, dar care se formează prin suprapunerea strategică a mai multor tonuri de culoare. Tușa finală care dă tonalitatea întregii nuanțe se aplică doar la suprafață.

Paleta de culori în trend

În acest sezon, paleta de culori are două nuanțe vedetă: un roșu îndrăzneț și un albastru închis, la care se adaugă culoarea cheie: negru. Aceste trei nuanțe internaționale extrem de vibrante sunt utilizate la diferite niveluri de intensitate: de la roșu rubiniu până la negru stafidiu, de la cărămiziu la topaz, de la albastru intens până la gri lavandă și argintiu rece. Look-ul final îl reprezintă o culoare diluată în versiuni mai light.

Tu în ce culoare treci iarna asta?

My title page contents