Importanta lotiunii tonice in demachiere

Importanta lotiunii tonice in demachiere

    Lotiunea tonica este imperios necesara in ritualul zilnic de curatare a tenului. Pentru ca aceasta vine in completarea actiunii demachiantului, elimina resturile de machiaj, celulele moarte si impuritatile.

 

Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania iti spune de ce este atat de importanta: „dupa demachiere, ca sa indepartam impuritatile si sa ne asiguram ca fata este perfect curata, aplicam o lotiune tonica. Aceasta nu trebuie sa fie astringenta si nu trebuie sa contina alcool. Se prefera un produs care are la baza doar principii active,  deoarece acestea vor stimula regenerarea celulara, având un efect revigorant asupra tenului”.

Importanta lotiunii tonice in demachiere

Chiar daca laptele demachiat folosit are un PH de 5,5, apa de la chiuveta dezechilibreaza PH-ul natural si prin urmare, utilizarea lotiunii tonice dupa demachiere este obligatorie. Multe femei nu dau importanta acestui produs si il dau uitarii. Insa acesta are doua  functii extrem de importante:

1-      reechilibreaza PH-ul pielii;

2-       restabileste bariera de protectie;

Propunerile Naturys pentru un ten perfect curat sunt Bema White Lotiune tonica iluminatoare si Lotiunea tonica din gama Essentials. Acestea contin ingrediente 100% naturale si sunt extrem de blande cu orice tip de ten. Ele elimina ultimele impuritati ramase, lasând pielea luminoasa si neteda la atingere.

 

Bema White Lotiune tonica iluminatoare – 120 lei

Lotiunea tonica din gama Essentials – 81 lei

My title page contents