Inconfundabilele și memorabilele gusturi Vegeta

Inconfundabilele și memorabilele gusturi Vegeta

„Gusturile nu se discută” în nicio împrejurare. Și asta pentru că fiecare persoană are propriile preferințe și standarde. Cu atât mai mult atunci când vorbim despre gusturi la modul propriu.

Când vorbim despre un preparat, este total greșit și neadevărat să spunem că este „bun” sau „rău”. Corect este să afirmăm că este sau nu este pe gustul nostru. Iar deschiderea către noi experiențe gustative este opțiunea fiecăruia. De ce același preparat poate avea gusturi diferite dacă a fost pregătit de persoane diferite? Tocmai pentru că el a fost adaptat gustului personal: mai dulce, mai sărat, mai acru, mai picant, mai aromat. Ține de gust dar și de fantezie, de dorința de a realiza combinații noi și de a experimenta arome noi.

Exact asta îți propune și Vegeta! Să te „joci” cu întreaga varietate de produse existente pe piață, să creezi propriile rețete și combinații, să diversifici și să îmbunătățești. De ce ai prepara orezul în mod clasic când poți să-i adaugi Vegeta Cub Legume, Vegeta Cub Găină sau Vegeta Cub Vită? Sau de ce n-ai îmbogăți gustul unui gulaș cu Vegeta Cub Gulaș?

Știi că, de cele mai multe ori, secretul unui preparat savuros nu este neapărat știința de a stăpâni modul sofisticat de a-l pregăti și nici orele petrecute în bucătărie? Și că, în mai toate situațiile, atingerea discretă a unui condiment schimbă radical întreaga poveste a gustului? Că oricărei simfonii din farfurie tonul i-l dă sarea și piperul? Și că dacă vrei să arăți că ești maestru ai nevoie de Vegeta Maestro Piper negru măcinat sau boabe?

Indiferent de felul de mâncare special pe care l-ai ales pentru a câștiga aprecierea oaspeților de la cină, adaugă puțină boia dulce Vegeta Maestro pentru a avea cina perfectă. Roșul este culoarea iubirii, iar boiaua dulce Vegeta Maestro va adăuga o minunată nuanță roșie oricărui preparat pe care îl faci. Funcționează excelent cu mâncăruri cu carne și tocănițe cu legume sau carne. Este un antioxidant puternic și un ingredient des invitat ca oaspete în preparatele cu carne, pește și legume.

Ai mâncat vreodată paella pregătită 1:1 ca în Spania, te-a cucerit și urmărit gustul ei inconfundabil? Ai vrut să o reproduci dar parca îi lipsea ceva și nu ai știut niciodată ce… Îți spunem noi secretul lor. Și îți mai spunem că „secretul” este și pe raftul magazinelor din țara noastră: Vegeta Natur Boia afumată dulce. Boiaua afumată dulce are un gust deosebit de fum și poate fi folosită pentru marinarea cărnii înainte de preparare prin prăjire sau la grătar, precum și pentru condimentarea cărnii din ciorbe, în tocănițe sau sosuri. Bucură-te de gusturi, poftă mare să ai!

.

My title page contents