Invitatie la ziua mea – Lucy Rowland – Bookzone

Invitatie la ziua mea – Lucy Rowland - Bookzone

Invitatie la ziua mea – Lucy Rowland – Bookzone – Ajută-ți copilul să descopere o poveste educativă despre bucuria prieteniilor neașteptate.

Cei mici ezită uneori să-și facă prieteni noi, însă este important să îi învățăm că lumea este un loc prietenos, în care pot întâlni o mulțime de oameni minunați cu care să împărtășească cele mai frumoase momente. Aceasta este lecția pe care o învață și micuța Ella în cărticica scrisă de Lucy Rowland – Invitație la ziua mea.

De ziua ei, Ella primește în dar o mulțime de prieteni noi!

Ella se pregătește de aniversare, scrie invitațiile și pornește la drum pentru a le oferi prietenilor săi, însă, pe drum, pierde una dintre acestea. Invitația pierdută pornește într-o călătorie magică, ajungând, rând pe rând, în mâinile unor vrăjitori, ale unor pirați, prinți, prințese și aviatori. Iar, la final, toate aceste personaje simpatice vin să petreacă la aniversarea ei, demonstrând că prietenii sunt diferiți, dar, împreună, se bucură mereu de multă voie bună.

O poveste în versuri minunată, despre bucuria prieteniilor neașteptate.

 

Despre autoare:

Atunci când nu visează la personaje simpatice și povești înduioșătoare, Lucy Rowland este lucrează ca logoped specializat în terapia pentru copii. Experiența ei a ajutat-o să intre în lumea magică a cărților pentru copii și să creeze povești accesibile care prezintă, prin intermediul unor metafore simple, concepte complicate precum generozitatea.

 

 

My title page contents