Un copac doar al meu – Lucy Rowling – Bookzone

Un copac doar al meu – Lucy Rowling - Bookzone

Un copac doar al meu – Lucy Rowling – Bookzone – Toma este un baietel care isi dorește mai mult decat orice sa citeasca in liniste noua lui carte de povesti, insa descopera ca povestile sunt mai frumoase atunci cand le impartasesti cu prietenii.

Descriere scurtă: Ajută-ți copilul să descopere bucuria de a împărți cu ajutorul lui Toma, un băiețel curios care învață că bucuria e mai mare atunci când o împărtășești cu prietenii!

Cei mici au momente în care nu doresc să împartă cu nimeni jucăria preferată. Este o etapă naturală adezvoltării lor, însă îi putem ajuta să o depășească mai repede.

Cum? Oferindu-le, pe lângă exemple pozitive, povești educative care transformă lecții esențiale despre prietenie și generozitate în versuri jucăușe, ușor de înțeles și reținut.

Un copac doar al meu – Toma învață să împartă

„Al meu! Al meu! Al meu!” Toma este un băiețel care își dorește mai mult decât orice să citească în liniște noua lui carte de povești, iar atunci când descoperă, în sfârșit, un copac de dimensiunea potrivită el decide că acesta va fi copacul LUI, locul perfect pentru citit. Totuși, animalele simpatice care urcă în copac îl conving că poveștile sunt mai frumoase în copacul TUTUROR.

O carte înduioșătoare despre prietenie și bucuria de a împărți.

 

Despre autoare:

Atunci când nu visează la personaje simpatice și povești înduioșătoare, Lucy Rowland este lucrează ca logoped specializat în terapia pentru copii. Experiența ei a ajutat-o să intre în lumea magică a cărților pentru copii și să creeze povești accesibile care prezintă, prin intermediul unor metafore simple, concepte complicate precum generozitatea.

My title page contents