Jessica Cosmetics lansează 3 noi kituri-cadou în ediție limitată pentru Sărbători

Jessica Cosmetics lansează 3 noi kituri-cadou în ediție limitată pentru Sărbători

Jessica Cosmetics colorează sezonul festiv în  nuanțe îndrăznețe și  irezistibile. Acum poți străluci fără limită cu noile kituri-cadou create special pentru sărbătorile de iarnă: Slip Into Sparkles, Phenom Holiday și Candy Cane.

 

Strălucirea este cuvântul de ordine în această perioadă! Cu o formulă eco-friendly și 100% cruelty fre, lacurile de unghii Jessica sunt sunt un must-have pentru o manichiură rezistentă și atrăgătoare!

Slip Into Sparkles

Ți-ai pregătit outfiturile pentru Crăciun și Revelion? Kitul în ediție limitată Slip Into Sparkles adaugă și mai multă sclipire look-ului tău! Acesta conține o o ojă metalică și un gel de unghii din colecția GELeration. Duo-ul perfect pentru zilele în care vrei să impresionezi. Gelul de unghii semipermanent GELeration oferă rezistență și strălucire, fără să afecteze integritatea și sănătatea unghiilor!

Phenom  Holiday

Kit-ul Holiday Phenom este propunerea ideală pentru iubitoarele de manichiuri rezistente și sofisticate. Conține un tratament de întreținere – REWARD, un lac de unghii și un top – Finale Shine din colecția Phenom.

REWARD este un tratament destinat unghiilor normale. Îmbogățit cu plante naturale și antioxidanți, cu vitaminele A, C si E, acest produs menține sănătatea, rezistența și flexibilitatea unghiilor. Lacurile de unghii Phenom Vivid Color oferă rezistență îndelungată și strălucire intensă.

Candy Cane

Cinci nuanțe glittery îți vor colora Crăciunul ție și persoanelor dragi. Ambalajul de sărbătoare, candy cane, îl face cadoul potrivit de pus sub brad. Strălucește!

Nu există „prea mult răsfăț” atunci când vine vorba de manichiura ta. Anul acesta de Sărbători, oferă-le celor dragi, dar și ție, kiturile-cadou Jessica Cosmetics. Lasă puțină strălucire în urma ta oriunde mergi cu o  manichiură de vis!

Jessica Cosmetics

Jessica Cosmetics este un brand de renume în industria unghiilor naturale. Compania are reprezentanțe în mai mult de 60 de țări. Sistemul de înfrumusețare a unghiilor adus la viață de Jessica Vartoughian porneste de la premiza că așa cum există diverse tipuri de piele și de păr, și unghiile sunt de mai multe tipuri: normale, uscate, deteriorate și casante și fiecare necesită o îngrijire adecvată.

 

 

 

My title page contents