Care e relatia ta cu banii? Ai bani? Te bucuri de ei? De valoarea si energia pe care o aduc cu sine?

Ce vibratie au banii pentru tine? Reprezinta un subiect tabu si te incarca de frica. Atunci, uite cateva tipsuri despre cum sa faci sa scapi de toata aceasta energie negativa care te macina.

 

Daca vrei sa ai mai multi bani si daca vrei cu tarie sa iti imbunatatesti situatia financiara, atunci ai nevoie sa iti imbunatesti vibratia pe care o ai vis a vis de bani.

Am descoperit-o de curand pe Christie Marie Sheldon si imi place cum gandeste. Ea actioneaza money-oriented. E pozitiva si face bani din aceasta atitudine.

Iata ce mi-a ramas in mie in minte.

Banii in sine nu reprezinta un scop, ci doar un MIJLOC prin care iti poti satisface visurile, prin care iti poti pune in practica scopurile. Deci, daca vrei sa atragi mai multi bani in viata ta, atunci concentreaza-te mai mult PE CE ANUME VREI SA FACI CU BANII.

Nu te mai gandi la bani si la ce greutati financiare ai acum, pentru ca nu faci decat sa te incarci cu frica. Sa subliniezi lipsa si sa acutizezi panica. Opreste-te si viseaza la ce vrei sa faci cu banii.

Eu ma straduiesc ca in fiecare zi, si mai des decat atat, sa spun “AM SUFICIENTI BANI”. Pentru ca se pare ca e o fraza care face minuni si mie imi place sa cred inca in minuni. “Suficient” e un cuvant vag – pentru ca poti avea suficient cat sa iti iei un sandwich sau suficient cat sa iti cumperi o casa. Suna bine, corect?

Banii si recunostinta

Banii sunt un mijloc catre un obiectiv final…asa ca nu te pierde pe drum. Sa fii recunoscator pentru abundenta este usor, dar o poti face doar daca uiti de lupta cu si  Dar cu si pentru bani.

Poarta-te ca si cum ai avea bani! E o chestie americaneasca pe care am considerat-o multa vreme prosteasca…insa….e un adevar pe undeva.

Am vazut ca vibratia catre abundenta creste daca te porti ca si cum ai avea bani, ca si cum ai fi bogat. Asta nu inseamna sa cheltui mai mult decat ai, insa asta presupune sa iti pui imaginatia in joc. Sa te vezi bogat, sa te vezi in mijlocul gradinii mult visate, sa te vezi purtand rochia Prada la care jinduiesti. E minunat, nu-I asa? Daca esti de accord, atunci NU MAI VORBI URAT DESPRE TINE INSUTI. Inceteaza cu afirmatiile de genul “Nu am bani”, “Nu imi pot permite”, Asta nu e de nasul meu”. Poti gasi explicatii mai simple: “aceasta bluza nu se regaseste in buget pentru moment”.

E important sa nu mai permiti gandurilor negative despre bani sa se instaleze in creierul tau.

Si ce-ai zice, daca ai fi fericit chiar acum? Asa cum cascatul atrage cascatul, asa e si cu fericirea.

Starea de bine aduce cu sine o stare de bine si mai puternica. Sentimentul de abundenta aduce cu sine si mai multa abundenta. Deci, ramai concentrat!

My title page contents