Lacul Ursu: 4 beneficii ale bailor in apa sarata

4 beneficii ale bailor in apa sarata

Te-ai gandit vreodata ca simpla imersie in apa sarata poate trata o multime de afectiuni? Dar nu este vorba despre orice apa, ci despre cele terapeutice, cum este cea a Lacului Ursu din Sovata, singurul lac heliotermic din Europa. Iata ce beneficii iti poate aduce! Uite de ce sa alegi imbaierea aici. Lacul Ursu: 4 beneficii ale bailor in apa sarata

 

  1. Efect antiinflamator si regenerant la nivelul sistemului locomotor. Sunt diminuate durerile, creste mobilitatea articulara si flexibilitatea musculara.
  2. Tratarea afectiunilor ginecologice. Cantitatile crescute de sare si de substante organice din apa, printre care hormonii estrogen si progesteron-like, fac din apa sarata un tratament natural pentru reechilibrarea hormonala feminina si tratarea infertilitatii.
  3. Ameliorarea unor afectiuni ale pielii precum psoriazisul.
  4. Apa sarata este folosita si sub forma de aerosoli pentru prevenirea si tratarea bolilor respiratorii precum rino-faringite, sinuzite, viroze, rinite alergice, astm bronsic, bronsita cronica sau fibroza pulmonara.

La Danubius Health Spa Resort, te poti bucura de beneficiile sale si in bazinele incalzite, care sunt cea mai accesibila varianta de tratament cu apa sarata hiperconcentratata. Pe perioada verii, poti face o cura de bai direct pe malul Lacului Ursu. Lacul Ursu: 4 beneficii ale bailor in apa sarata

 

My title page contents