Ziua lucrează, noaptea acționează: NIOXIN DAY&NIGHT

Te plângi adesea de căderea părului? Te stresează acest lucru? Firește că ai dreptate! Toată lumea își dorește un păr bogat, des, frumos și rezistent. Și nu e un vis să-l poți obține.

 

NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE – susține densitatea părului prin reducerea căderii acestuia, determinată de oxidarea de la nivelul scalpului. Inspirat de procesul de regenerare a organismului în timpul nopții, Nioxin Night Density Rescue oferă părului tău o îngrijire de zi, dar și de noapte. Efectul? Un păr cu aspect mai bogat, mai des. În plus,… un zâmbet pe chipul tău!

Formula NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE conține:

NIOXYDINE24 – un mix puternic de antioxidanți renumiți pentru neutralizarea radicalilor liberi: Biotină, Vitamina E, Extract din rădăcină de Ghimbir și Cafeină.

Cum acționează sistemul de tratament NIOXIN?

  • La fel ca pielea, atât părul cât şi scalpul au nevoie de îngrijire 24/24h. Sistemul de tratament NIOXIN în 3 paşi şi NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE oferă o îngrijire completă în timpul zilei, dar şi al nopţii pentru un păr cu aspect mai dens şi mai gros.
  • În timpul zilei, Sistemele NIOXIN protejează părul şi creează un scalp optimizat prin activarea 3D: Derma, Densitate, Diametru. De asemenea, în timpul zilei, folosește NIOXIN SYSTEM KIT pentru un păr cu aspect mai bogat, mai des!
  • În timpul nopţii, antioxidanţii din formula Night Density Rescue acţionează, bazându-se pe funcţia naturală de regenerare a organismului, pentru a preveni căderea ulterioară a părului, cauzată de stresul oxidativ.

Cum aplici tratamentul

  • Aplică 2-4 pipete pe scalp, seara. Produsul se poate aplica atât pe scalpul uscat, cât și după ce a fost spălat;
  • Masează scalpul pentru o distribuţie uniformă a produsului;
  • Nu clăti părul!

Dacă tu dormi, lasă-i pe alții să lucreze! Alege NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE!

My title page contents