Cum faci ca sa iti iasa? Cum faci sa fii un parinte echilibrat, care pune limite copilului sau, insa care nu ii ingradeste totusi libertatea? Daca nu stii cum, ia de citeste-o pe Tina Payne Bryson.

 

”Disciplina fara dramă” este o abordare cu accent pe conectare emotionala, compasiune si respect. Acest tip de abordare ofera solutii pentru situatii tensionate, crize si lacrimi, fara a mai trece prin intregul arsenal al unei drame: furia, nerabdarea, vinovatia parintelui, sentimentul copilului ca nu este inteles. Strategiile de disciplina prezentate de dr. Tina Payne Bryson sunt bazate pe cercetari recente din neurostiinta care aduc o intelegere profunda a nevoilor copilului tinand cont si de felul in care se dezvolta si functioneaza creierul lui. ”Disciplina eficienta nu inseamna doar ca oprim un comportament nepotrivit sau ca incurajam unul potrivit. Disciplina inseamna si ca ii invatam pe copii anumite abilitati si ca urmarim intarirea unor conexiuni in creierul lor care sa ii ajute sa ia decizii mai bune si sa se descurce mai bine in viitor” spune dr. Bryson.

Copiii au nevoie de o abordare corecta, care sa nu ii umileasca sau ii forteze. De accea, aarintii au nevoie de intelegere si de un spectru mai larg. De o o iluminare.

Azi, cei mai multi dintre parinti stiu ca  „bataia nu este rupta din rai” si ca „acolo unde da mama” cresc doar resentimente si emotii precum rusinea si neputinta. Asa ca, acesti parinti buni si frumosi au nevoie sa descopere si alte modalitati de interactiune cu copiii lor. Mai exact, unele corecte, eficiente, bazate pe respect reciproc, in care obiectivul superior este acela de a dezvolta abilitati ce duc la relatii mai bune, la sanatate mintala si la o viata plină de sens.

Daca vrei sa stii mai multe, te invitam la sa mergi la conferinta Disciplina fara drama – la care suntem si noi parteneri. Iata si programul:

PROGRAM:
Seminar: ”Disciplina fara drama” (9:00 – 12:00)

In acest seminar vom descoperi strategiile de disciplina pe care le oferă dr. Bryson, ce pot fi folosite de catre parinti si profesionisti, ingrijitori sau toti cei care interactioneaza cu copiii si/sau parintii acestora, pentru a-i putea ghida, indruma intr-un mod care sa respecte fiinta umana si care sa le permită copiilor sa se dezvolte si sa-si atinga intregul potential.

 


Seminar
: ”Integrarea creierului la copii” (13:30 – 16:30)

In acest atelier practic vom afla cele mai recente studii din cercetările stiintifice intr-un mod clar cu un accent deosebit pe neuroplasticitate si pe rolul experientei asupra creierului in dezvoltare. De asemenea, Dr. Bryson va prezenta strategiile specifice ce tin de integrarea creierului si care sa ajute copiii si adolescentii sa faca trecerea de la starea de reactivitate la starea de rezilienta. Datorita exercitiilor aplicate, participantii vor avea o noua perspectiva prin care ii vor intelege mai bine pe copii dar si pe ei insisi.

Pentru preturi si inscriere: http://mindsight-romania.ro/preturi-si-inscriere/

 

My title page contents