Mâinile hidratate cu atenție și grijă se țin

Mâinile hidratate cu atenție și grijă se țin

Odată iarna instalată, mâinile țipă după ajutor. Deshidratate și uscate de frig, mâinile devin aspre, iritate și țipă după ajutor. Ba chiar, uneori se acoperă și de răni, dacă nu avem grijă așa cum trebuie de ele. Așadar, dacă vrei mâini hidratate și pe timp de iarnă, iată care sunte cele mai bune 5 tipsuri de la specialiștii Jessica Cosmetics.

 

 

  1. Exfolierea

Mâinile catifelate au nevoie de exfoliere regulată. O dată pe săptămână, este important să îndepărtezi celulele moarte de la suprafața pielii.

  1. Hidratare intensivă

Serumuri, măști, creme speciale pentru pielea mâinilor. Instați și iar insistați

”Pielea mâinilor are nevoie de îngrijire specială, ținând cont de faptul că este văzută de razele UV timp 365 zile pe an”, spune Cătălina Stoica, Nail Specialist. Mâinie sunt bătute de vânt,  agresate de frig și agenți chimici. Să nu uităm că ne spălăm pe mâini de 10 ori mai des decât pe restul corpului, cu săpunuri mai mai mult sau mai puțin dure, că ne lovim, ne zgâriem sau avem contact cu obiecte dure.”

  1. Creme de protecție

E bine să vă faceți un bun obicei în a vă aplica creme protective în fiecare dimineață și pe dosul degetelor, chiar dacă afară e iarnă .

  1. Mergi la Nail SPA

Alege să îți ajuți unghiile și pielea mîinilor cu tratamente SPA profesionale. Frecvența necesară atunci când vrei ca rezultatele să apară și să dureze? Ai nevoie de cel puțin 2 tratamente pe lună.

5.Mănuși de bumbac și cremă din belșug

Alege o noapte pe săptămână – poate cea care să urmeze zilei în care ai făcut exfolierea și pune în aplicare următoarea rețetă de frumusețe. Aplică o cremă puternic nutritivă pe maîni și, apoi, pune-ți o pereche de mănuși de bumbac. Dimineața următoare vei fi uimită de rezultate.

My title page contents