Manichiura cu acril versus manichiura cu gel: care ți se potrivește?

Dacă până acum ni se părea dificil să alegem culoarea potrivită pentru o manichiură proaspăt făcută, acum e acum.  Azi, ne gândim pentru ce tehnică de manichiură să optăm, astfel încât unghiile noastre să fie frumoase, rezistente și sănătoase. Tu ce alegi? Manichiură cu gel sau manichiură cu acril? Care sunt diferențele dintre cele două și cum știm care ni se potrivește cel mai bine?

 

Manichiură cu acril

”Dacă te numeri printre iubitoarele de unghii lungi, află că manichiura cu acril este cea mai potrivită pentru tine, ne explică Diana Marandiuc, OPI Education Manager. ”În primul rând, aceasta rezistă între două și trei săptămâni și se poate adapta creșterii unghiei naturale. Vârful sau forma unghiei pot fi aplicate pe unghia naturală, folosind un adeziv realizat dintr-un amestec de pudră și lichid. În privința îndepărtării manichiurii cu acril, specialistul folosește o tehnică de înmuiere a unghiei, deloc dăunătoare”, ne povestește Diana.

Manichiura cu acril se potrivește perfect persoanelor care doresc să aibă o manichiură de durată și unghii cât mai lungi, dar și celor care visează la forme greu de obținut din unghia naturală, precum stiletto sau balerina

Manichiura cu gel

Dacă unghiile lungi nu sunt tocmai una dintre principalele tale cereri, dar îți dorești totuși o culoare care să reziste, manichiura cu gel este cea potrivită pentru tine. Ea te ajută și la capitolul strălucire, dar și atunci când ești mereu grăbită. De ce? Pentru că nu trebuie să aștepți ca oja să se usuce.

Manichiura cu gel rezistă până la trei săptămâni și se aplică în trei pași: primul strat de bază, care ajută unghia să capete durabilitate, al doilea strat este cel de culoare, iar ultimul este un coat aplicat la final. După fiecare pas, unghia trebuie să stea 30 de secunde în lampa cu lumină LED.

 

Manichiura cu gel se îndepărtează cu ajutorul unor produse speciale sau chiar cu acetona, prin tehnica de înmuiere. De asemenea, poate fi îndepărtată și acasă și se adresează persoanelor care își doresc un efect creativ, care iubesc să se exprime prin artă și vor o culoare rezistentă și de lungă durată.

My title page contents