metode prin care putem avea o viață mai fericită

Exista cateva metode prin care putem avea o viata mai fericita iar uneori, daca le faci alaturi de familie rezultatul este din ce in ce mai bun!

În general, tot mai mulți oameni sunt din ce în ce mai ocupați, încearcă să rezolve cât mai multe lucruri într-o singură zi și se confruntă cu momente stresante. În toată această grabă, uită să fie fericiți.

Totuși, ar fi bine să știi că fericirea este extrem de importantă, mai ales dacă îți dorești ca cel mic să se dezvolte frumos, să crescă într-un mediu sănătos și să devină un adult responsabil.

Pentru aceste momente în care uiți să fii fericit, ar fi bine să știi cât de importante sunt lucrurile simple, de care te poți bucura zilnic. Huffingtonpost.com a întocmit o listă cu 5 metode prin care putem avea o viață mai fericită:

Nu uita niciodată să mulțumești!

În fiecare zi, poți începe să scrii mici bilețele, scrisori sau sa îți faci chiar un jurnal de mulțumire. Dacă te concentrezi pe lucrurile pozitive din viața ta, vei observa cum vei deveni mai optimis, mai pozitiv și cum te vei simți mai bine. Poți scrie seara, sau a doua zi dimineața, la cafea. Dacă vrei, îți poți ține chiar și un jurnal cu lucrurile pentru care ești recunoscătoare. Astfel, îți vei aminti în fiecare zi ca ai o mulțime de motive să fii recunoscătoare și fericită.

Metode prin care putem avea o viață mai fericită? Fă ceea ce îți place!

Indiferent că vorbim despre job, despre un hobby sau despre o activitate care îți place și te relaxează, rezervă-ți zilnic câteva minute în care să faci ceea ce îți place. Aceste lucruri mărunte care îți plac, potrivit Huffingtonpost.com, îți vor aduce bucurie, iar astfel te vei simți mai fericită la finalul zilei.

Sugestii de activități pe care să le faci cu copiii: mergeți în parc, mergeți cu bicicleta, plimbați câinele, desenați împreună, mergeți la un film.

Este important să rămâi conectată!

Una dintre aceste metode prin care putem avea o viață mai fericită prezentate de Huffingtonpost.com este conectarea cu ceilalți. Întotdeauna fă-ți puțin timp în care să suni o prietenă, să o suni pe mama ta, să vorbești cu persoanele dragi sau să stai la masă cu partenerul tău. Dacă vei menține mereu o relație bună cu persoanele apropiate, vei observa cât de bine este și vei deveni mai fericită.

Sportul te poate face mai fericită!

Mișcarea, mai ales în natură, este o sursă foarte bună de fericire! Te vei relaxa, îți vei detensiona corpul și te vei simți mult mai bine. Poți merge la alergat, la înot, la o clasă de yoga.

Oferă-ți ajutorul și disponibilitatea!

Indiferent dacă vorbim despre prieteni, familie sau oamenii nevoiași, când îți vei oferi ajutorul vei începe să te simți mult mai fericită. De exemplu, poți cumpăra o băutură caldă pentru un străin, când este frig afară sau poți alege să donezi, împreună cu cel mic, hainele pe care nu le mai poartă.

 

 

 

My title page contents