Noi suntem apă – Noi, oamenii, suntem apă. Mai exact, 70% din corpul nostru este apă. Apa noastră cea de toate zilele este cea care ne face să existăm, să continuăm să înflorim. Așa că nu avem cum să nu iubim apa.Iubirea și respectul față de apă reprezintă în mod real iubirea de sine. Pentru că, altfel corpul nostru nu ar putea exista. Sângele, mușchii, plămânii, dar și creierul nostru conțin foarte multă apă. Tot ea ne ajută să ne reglăm temperatura, să ne purificăm celulele, să ni le oxigenăm.

Noi suntem apăApa e miraculoasă.

Să profităm de ea. Să ne bucurăm de apele binefăcătoare ale României, de apele termale de Herculane, apreciate de pe vremea Romei Antice. Aici apa vindecă. Ea oferă elasticitate pielii și are acțiune astringentă și antiinflamatoa­re. Totodată, băile termale și cele sulfuroase vin să îți completeze starea de bine. Acestea diminuează depresia și pesimismul și îți oferă o stare de liniște și confort. Corpul se va simți mai ușor și mai relaxat, orice urmă de tensiune va fi îndepărtată.

Și asta nu e tot! Am aflat deja ca noi suntem apă, dar nu oricum.Cercetările omului de știință ja­po­nez, Masa­ru Emoto, au demonstrat ca apa este mai mult decât o formulă chimică. Ea e vie și poate fi influențată de emoții, de vibrații, de energiile care o înconjoară. Iată că experimentul lui Emoto ne ajută să tragem câteva concluzii utile pentru sănătatea și starea noastră de bine. Deoarece emoțiile au puterea să schimbe structura moleculară a apei, este important să rămânem pozitivi indiferent de situație. Să ne bucurăm de apă și de ceea ce ne înconjoară.

Hai la Herculane și fă Rai din ce ai. Hai la Herculane să vezi apele în toată splendoarea lor.

Dă un click pe www.afroditaresort.ro și alege ce ți se potrivește.

My title page contents