Te invitam la Jocul de-a vacanta!

Ce facem cu cei mici in vacanta mare? 9vremparinti.ro si Secom te invita sambata, 20 iunie, intre orele 10-13, la ”Jocul de-a vacanta”, sa afli raspunsul! La eveniment, desfasurat la Aviatiei Wellness Center (Str. Soldat Pripu Gheorghe nr. 22A, Bucuresti), copiii vor avea parte de distractie, iar parintii de informatie!

In timp ce juniorii vor lua cu asalt spatiul de joaca (sub supraveghere specializata, desigur), parintii sunt invitati la intalnirea cu specialistii nostri. Vorbim despre cum sa previi bolile de sezon si sa stimulezi imunitatea celor mici, care sunt activitatile cele mai potrivite pentru copiii tai si cum sa le organizezi programul de vacanta in functie de varsta, dar si despre reguli de alimentatie sanatoasa si trusa cosmetica de vara.

Intrarea este libera, dar locurile limitate! Inscrieri si detalii la tel 031.809.15.75.

Invitati: Iulia Tincu (medic primar pediatru), Cristina Haica (psiholog psihoterapeut), Alina Ciocodan (Smartbox Family), Ana Ghica (health coach) si Ileana Chermenschi (Marigold Apothecary).
Te asteptam cu drag si cu o multime de suprize (placute!:), oferite de partenerii evenimentului: Nioxin, Baby Fresh Food, Grace Couture, Aqua Carpatica, Eisberg.

jocul de-a vacanta

 

 

 

My title page contents