Nomasvello ajunge și în Făgăraș. Primul salon premium de înfrumusețare NO+VELLO din Făgăraș a fost inaugurat de 2 antreprenori din oraș

  • PRIMUL SALON PREMIUM DE  ÎNFRUMUSETARE NO+VELLO DIN FAGARAS A FOST INAUGURAT DE 2 ANTREPRENORI DIN ORAS 

Franciza Nomasvello, cea mai mare rețea de saloane de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale cu Laser Dioda si IPL, a deschis recent NOMASVELLO FAGARAS, primul salon premium de înfrumusețare No+Vello din oraș.

 

Deși are puțin peste 30 000 locuitori, orașul Făgăraș este un loc pitoresc, cu oameni pasionați de frumos și interesați de sănătatea și starea lor de bine. Iată de ce, pe 28 noiembrie 2020, Alina Badea si Dan Pulțea, doi antreprenori ambițioși, au decis să inaugureze un centru Nomasvello și în orașul lor natal.

Noul beauty center are un aspect modern și finisaje de înaltă calitate, fiind situat pe Bulevardul Unirii, bloc 1B, la mezanin, (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD). Salonul oferă locuitorilor din Făgăraș servicii premium de întreținere facială și corporală, la prețuri avantajoase și unisex. Personalul este specializat și instruit după un protocol de lucru internațional, iar echipamentele utilizate sunt marcă proprie și de ultimă generație.

 

Toți clienții care au luat parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de surprize și de oferte de nerefuzat, cu până la 50% discount.

 

Echipa Făgăraș este specializată în: epilare definitiva cu laser dioda si IPL, rejuvenare cu IPL, terapii de curățare facială în profunzime Proskin și tratamente intensive pentru orice tip de ten, pe baza produselor profesionale dermatocosmetice Nomasvello. Aceste proceduri inovatoare sunt unisex și reprezintă soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: părul nedorit, foliculita, ridurile, petele și urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă și pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficiență.

Nomasvello a fost înființat în anul 2007, în Spania și în prezent numără peste 1000 de centre, regăsite în 16 țări de pe 3 continente și mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți. Brandul a intrat pe piața autohtona în anul 2010, deschizând peste 50 de centre de înfrumuseţare in doar 10 ani.

 

Nomasvello Făgăraș își așteaptă clienții cu campanii lunare atractive și cu abonamente personalizate, cu până la 58% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clienților, încă de la prima plata in centru. Mai mult, toți cei interesați beneficiază GRATUIT de Testarea Epilării Definitive și de Diagnoză Faciala Woodlamp.

 

Frumusețea se îngrijește!

 Contact:

  • Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, orașul Făgăraș (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD)
  • 0727 126 612
  • fagaras@nomasvello.ro
  • Luni – Vineri: 10:00-20:00
  • Sâmbătă: 09:00-14:00

 

My title page contents