Nu-i așa că și tu îți rozi unghiile sau ți le-ai ros vreodată? Da, pe ascuns. Crezi că nimeni nu observă, dar te înșeli! Încă o faci? Ei bine, nu ești singura. Dacă ai știi câți fac la fel, ai fi surprinsă.

Specialiștii Jessica Cosmetics spun că obiceiul rosului unghiilor apare și tinde să se accentueze mai ales din cauza stresului. Dacă îți rozi unghiile de multă vreme, sănătatea ta va avea de suferit.

De ce să nu-ți mai rozi unghiile?

  • Pentru că vei avea mâini roșii și inflamate, iar zona din jurul unghiilor va deveni sensibilă și dureroasă.
  • Pentru că poți duce la deformarea unghiei. Aceasta nu mai poate fi remediată prea ușor.
  • Pentru că rosul unghiilor poate cauza infecții bacteriene. Acestea pot fi extrem de dureroase.
  • Pentru că îți vei deteriora dinții și implicit vei ajunge să ai carii.

Există soluții pentru renunțarea la acest obicei prost?

Da! Prima și cea mai la îndemână este să îți faci manichiura regulat. Apoi, apelează la tratamente regenerative. Vor face minuni pentru unghiile tale.

Tot așa, există și soluții care să te facă să nu te mai atingi de unghii. Sunt atât de amare, încât nu vei mai vrea să îți rozi unghiile.

Specialiștii Jessica Cosmetics recomandă în acest sens „Nibble no more”, un produs care descurajează roaderea unghiilor. Extractul din cactus dă unghiilor un gust amar, de nesuportat, care te va dezobișnui de acest obicei neplăcut de a-ți roade unghiile. Totodată, „Nibble no more” stimulează creșterea sănătoasă a unghiilor.

Și frumoase și sănătoase! Lasă unghiile să crească frumos!

 

My title page contents