Fiecare dintre noi avem nevoie de pauze. De perioade de respiro. De restart. De clipe în care să lăsăm în spate tumultul și agitația vieții, dar mai ales durerile de spate. Sau de picioare. Vrei și tu să ni te alături? Te așteptăm, la Teleferic Spa Center la un tratament corporal detox & more.

Terapia din poveste mizează pe un mix de argile, sare de Bazna, uleiuri esențiale și energii binefăcătoare pentru starea ta de bine. Explicația? Argilele sunt campionii detoxifierii și sunt unele dintre cele mai vechi și mai eficiente remedii naturale. Corpul este învelit la cald în argilă marină, apoi masat cu un amestec de sare de Bazna și ulei esențial de Ienupar, Cimbru și Lavanda. Pentru o stare completă de beatitudine și lejeritate. Tratamentul corporal continuă cu o experiență purificatoare în baia de vapori. Obiectivul? O relaxare profundă, care alungă durerile și destinde corpul.

E bine să știi că mixul de argile și sare de Bazna vine să furnizeaze corpului minerale precum magneziu, crom, cobalt și fier pentru un nou boost de energie? Sarea de Baznă este vedeta vindecării. Istoricul ei vorbește despre substanţe de-a dreptul miraculoase pentru sănătate: soluţii suprasaturate de ape minerale foarte bogate în cloruri de sodiu, potasiu, magneziu, calciu, iodura şi bromură de sodiu. Sarea de Bazna provine direct din apele minerale foarte bogate în cloruri de natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodură şi bromură de natriu, care se fierb şi prin evaporare se depune sarea.

Atuurile ei constau în fortificarea organismului, a sistemului osos și locomotor, îmbunătățește starea ligamentelor şi articulațiilor.

 

Pentru mai multe detalii accesează https://www.telefericgrandhotel.ro/spa/.

 

Preț tratament DETOX & MORE – 55 min 169 lei

 

 

My title page contents