O culoare mereu fresh

Daca vrei ca sa ai o culoare mereu fresh, atunci ia aminte. Uite cum poti pastra aspectul mereu proaspat si intens al culorii. Ai la indemana serviciul de glossing de la Wella Professionals. O varianta rapida de reimprospatare a culorii pe lungimi si varfuri. Cum si cand se face? Ei bine, atunci cand culoarea parului s-a matuit si si-a pierdut din intensitate si prospetime.

 

„Potentialele cauze ale matuirii includ trecerea de la o culoare deschisa la una mai naturala, alegerea unei nuante de aramiu, ingrijirea incorecta a parului vopsit, decolorarea din cauza expunerii la soare. O alta cauza importanta o reprezinta lipsa neutralizarii procesului chimic de vopsire, care presupune eliminarea tututor reziduurilor chimice si resigilarea suprafetei firului de par, pentru a se pastra intensitatea si durabilitatea culorii obtinute. In lipsa neutralizarii, cuticula ramane deschisa iar pigmentii ies foarte repede din fir, se pierde nuanta sau chiar se poate schimba” spune Arabella Zadic, trainer The Studio si membru echipa Wella Romania.

Serviciul de glossing compenseaza aceste neajunsuri. Amestecul de culori se aplica pe parul spalat si zvantat, se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, dupa care se clateste. Nu mai este nevoie de ingrijire suplimentara, deoarece in amestec se adauga si un tratament pentru o mai buna pigmentare. Astfel, parul isi recapata  stralucirea , supletea si vitalitatea.

 

 

 

 

My title page contents