O nouă distacție pentru cei mici – Leaganul IncaBaby Junior

Cum au luat naștere leagănele Incababy Junior? Din dorința noastră de a realiza produse minune pentru a-i ajuta pe cei mici să se relaxeze și să se distreze din interiorul propriei case, au luat naștere leagănele premium IncaBaby și IncaBaby Junior.

Leagănele sunt realizate din materiale 100% naturale și sunt concepute în armonie cu nevoile micuțului și cu mediul înconjurător. Legănarea are multiple beneficii nu doar asupra bebelușilor, ci și a micuților de 3-5 ani, deoarece îi ajută să își coordoneze mai bine mișcările, menține flexibilitatea și le antrenează musculatura brațelor și a picioarelor, a abdomenului și a spatelui și este eficientă în dezvoltarea simțului echilibrului – prin antrenarea fluidelor din urechea internă și medie.

Mai mult decât atât, musculatura care este pusă în mișcare cere o cantitate suplimentară de oxigen, motiv pentru care respirația micuților devine mai eficientă și mai profundă. Precum în cazul exercițiilor fizice, în corpul micuților se produc endorfine care au rolul de a le influența dispoziția într-un mod pozitiv.

De ce sa  aleg un leagan Incababy varianta Junior ?

Leagănul IncaBaby Junior îi oferă micuțului o experiență unică de a se legăna în interiorul casei, chiar și atunci când vremea de afară este capricioasă. Micuțul își poate crea amintiri frumoase și se poate distra și legăna, oricând, chiar de la el de acasă.

Diferența dintre IncaBaby și IncaBaby Junior este strâns legată de vârsta copillului. Însă, ambele au multiple beneficii asupra dezvoltării copilului, a echilibrului, a sistemului nervosi, a mișcărilor musculare diversificate, dar și a abilităților motorii fine și a creierului micuților.

Cum se utilizează corect Leagănul IncaBaby Junior?

Leagănul dispune de un suport din materiale moi și de o pernă care au rolul de a-i oferi sprijin spatelui și gâtului micuțului, pentru a avea parte de un confort sporit, dar și de un aspect modern.

Leagănul este recomandat copiilor pentru copiii cu vârsta între 1-5 ani, cu greutatea pana la 30 de kg. Cu toate că greutatea maximă susținută este de 30 kg, leagănul a fost testat de către ÜV Rheinland, conform unor principii de siguranță foarte stricte, testarea făcându-se la o capacitate de 200 kg.

Este important sa instalati corect leaganul, pentru a-l securiza in cele doua puncte de suspensie.

 

My title page contents