O noua locatie de shopping pentru clientele La Femme

LA FEMME a deschis cel de-al zecelea magazin in Romania. Incepand de astazi, in Sun Plaza, o noua locatie va fi pusa la dispozitia iubitoarelor de tinute actuale.

Cu o experienta de peste 20 de ani in lumea fashion, brandul La Femme este un reper pentru femeia dornica sa-si exprime feminitatea. In fiecare sezon, acesta lanseaza nenumarate propuneri vestimentare, adaptate la moda celor mai mari orase ale lumii.

„Odata cu deschiderea noului magazin, vrem sa intarim promisiunea pe care am facut-o clientelor noastre:  sa le oferim mereu piese vestimentare cat mai inovatoare si cat mai in trend. Pentru 2018, ne propunem sa identificam optiuni de outfituri personalizate si individualizate, care sa le faca sa se simta cu adevarat chic&trendy. In magazinele noastre, ele vor gasi mereu tot ce e mai nou pe piata atat in materie de culori, cat si de materiale. Pentru aceasta primavara, La Femme Romania isi doreste sa fie mai aproape de clienta sa si sa ii ofere consiliere adaptata stilului sau vestimentar, tinand cont de cerintele si dorintele ei”, spune Magda Trandafirescu, Director General La Femme Romania.

Noul magazin La Femme intregeste reteaua de 9 locatii detinute in acest moment si reprezinta un prilej ideal pentru innoirea garderobei pentru primavara-vara 2018. Tinutele sunt versatile si se potrivesc oricui, indiferent de silueta sau stil. Mereu la un pret accesibil, acestea vor asigura un look perfect, pentru fiecare ocazie.

Prezent in Romania din 1997, brandul La Femme detine in prezent locatii in Bucuresti, Pitesti si Constanta si un magazin online – www.lafemme.ro.

La Femme Romania – din pasiune pentru moda.

 

 

My title page contents