Opera Comica pentru Copii – cel mai mare spectacol de sarbatori

Opera Comica pentru Copii prezinta cel mai mare spectacol de sarbatori. Cand? Vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, scena Salii Polivalente va gazdui spectacolul-mozaic „Poveste de Craciun”, in regia lui Cristian Mihailescu.

 

Super-productia de final de an a Operei Comice pentru Copii ii are ca invitati pe soprana Felicia Filip, tanara Laura Bretan (Chicago) – caștigatoarea concursului “Romanii au Talent” – cunoscuta interpreta Alina Eremia, baritonul Iordache Basalic, prim-solist al Operei Nationale din București, prim-balerinii Corina Dumitrescu și Gigel Ungureanu, dansatorul flamenco Lucas Molina (Buenos Aires), violonistul de reputatie mondiala Mario Hossen (Viena), Ionel Tudor Band, Orchestra Simfonica București (dirijori Gheorghe Iliuta și Andrei Tudor), alaturi de artiștii lirici și balerinii Operei Comice pentru Copii.

 

Programul evenimentului include arii clasice cunoscute, din repertoriul universal, și colinde romanești și internationale, interpretate de soliștii Operei Comice pentru Copii, alaturi de peste 300 de copii din Corurile Cantus Mundi din tara (dirijor Anna Ungureanu). Publicul se va  bucura și de secvente celebre de balet clasic și contemporan.

 

Biletele pentru spectacolul „Poveste de Craciun” au preturi intre 20 și 80 de lei și pot fi achizitionate in reteaua bilete.ro.

My title page contents