Pentru ca nu există parfum mai plăcut decât cel al rufelor proaspăt spălate și nici metodă mai ușoară de a-l menține

Inspirați de consumatorii Sano și de preferințele lor în materie de parfumuri, am ales din colecția de balsam ultra concentrat Maxima Perfume Collection, 3 cele mai iubite miresme spre a le oferi  acestora o nouă experiență olfactivă și am creat astfel gama de odorizante de cameră Sano Fresh Home.

Nu există parfum mai plăcut decât cel al rufelor proaspăt spălate care împrospătează camera și nici metodă mai ușoară de a-l menține. Odorizantele lichide Sano Fresh Home, aduc în fiecare casă cele mai frumoase și apreciate trei miresme, special create de parfumieri internaționali: Soft Silk, Blue Blossom și Wild Pearl.

Fiecare dintre cele trei parfumuri a avut la bază câte o temă, astfel că: Soft Silk imprimă încăperii mireasma florilor de migdal întinse pe un pat delicat de mătase; Blue Blossom transpune atmosfera unei dimineți răcoroase într-o poveste  în care florile albastre de primăvară se joacă cu boabe timide de rouă și Wild Pearl a fost inspirat de parfumul delicat și pur al unui buchet de flori albe.

Sano Fresh Home păstrează un timp îndelungat intensitatea parfumurilor și asigură continuitate pe timpul zilei. Îl poți folosi pentru a împrospăta atmosfera din cameră sau pentru a parfuma hainele din garderobă, poți oferi florilor uscate un nou suflu sau îl poți efectiv aplica pe perdele astfel că, fiecare adiere de vânt să iți umple căminul cu parfumul preferat.

Sano a ales să încapsuleze colecția în ambalaje de 350 ml, ușor de depozitat și cu un design vibrant dar elegant.

Gama Sano Fresh Home se regăsește, alături de colecția de balsamuri ultra concentrate Sano Maxima Perfume Collection în majoritatea rețelelelor comerciale, în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.

 

My title page contents