Petrece vacanta de Rusalii la Afrodita Resort & Spa, Baile Herculane!

Petrece vacanta de Rusalii la Baile Herculane!

E timpul sa iti programezi vacanta de Rusalii! Opteaza pentru o locatie cu o vasta experienta in domeniul starii de bine, care sa iti satisfaca pret de cateva zile, nevoia de liniste si relaxare.

 

            Alege Pachetul de Rusalii de la Afrodita Resort & Spa din Baile Herculane. Vei avea parte de cateva zile de rasfat, in care sa-ti recapeti complet energia si somnul odihnitor. Pe langa relaxare vei avea parte de o peterecere romaneasca cu muzica live, si de un pranz festiv in Duminica Rusaliilor. Accesul este gratuit in zona SPA, prin urmare ai timp nelimitat sa-ti reincarci bateriile la piscina interioara, la saune sau la cele 3 jacuzzi-uri, ori in sala de fitness.

Vacanta de Rusalii la Afrodita Resort & Spa, Baile Herculane!

            Vrei sa ai parte si de mai mult rasfat? Sau sa iti tratezi anumite afectiuni? Afla ca Herculum Spa mizeaza pe puterea vindecatoare a a apelor termale sulfuroase in cadrul tratamentelor. Prin urmare poti experimenta ritualuri vindecatoare pentru trup si suflet, toate acestea efectuate cu aparatura de ultima generatie.

            Evadeaza de Rusalii intr-o lume a relaxarii si starii de bine, vino la Herculum Spa in Baile Herculane!

            Acceseaza https://www.afroditaresort.ro/oferte/rusalii-2019 pentru preturi si detalii!

 

*** Herculum Spa se afla in cadrul Hotelului Afrodita Resort & Spa din Baile Herculane.  Noua locatie propune o abordare moderna pornind de la istoria locului ce sta sub amprenta culturii romane si a efectelor terapeutice ale apelor termo-sulfuroase. Inaugurat la inceputul anului 2019 dupa o majora interventie asupra design-ului si conceptului, centrul Wellness & SPA a reusit sa transpuna  in detaliile arhitecturale și experiența oferită utilizatorului elementele naturale ce definesc această regiune.

My title page contents