Tu stii cum obtine o coafura perfecta? Exista 4 calitati care vor face orice styling sa arate impecabil: rezistenta, fixarea, stralucirea si atitudinea celei care o poarta!

O coafura impecabila nu este greu de obtinut. Indiferent ca vorbim despre un coc sofisticat, despre un par drept sau bucle frumos ondulate, orice coafura are nevoie de 4 elemente importante.

Retea unei coafuri de succes:

Rezistenta, cea mai importanta calitate a unei coafuri!

Coafura este rezistenta? Inseamna ca te vei bucura de ea intreaga zi! O coafura isi poate pastra aspectul intact, daca este ingrijita corespunzator. Pentru mai multa rezistenta, in cazul unor bucle, poti aplica spuma. De ce? Pentru ca acest produs le va conferi rezistenta si le va defini forma, iar ele isi vor pastra aspectul ondulat si glam intreaga zi!

Fixarea este esentiala daca stii ca urmeaza o zi cu mult efort fizic!

Buclele sau parul drept cer uneori fixativ. Indiferent cat de moale sau de aspru este, nu trebuie sa reunti la fixare. Astfel, coafura ta va rezista mai mult timp, indiferent de conditiile meteo sau de efort. Iti recomandam stylerul Zero Gravity de la Sebastian Professional. Este un produs incredibil, care fixeaza usor, fara sa il incarce. Si ce sa vezi, daca vrei sa il indepartezi din par,nu trebuie decat sa te piepteni si dispare ca prin magie.

Stralucirea este importanta pentru aspect!

Un par stralucitor va arata intotdeauna minunat! Daca ai o podoaba capilara mai terna, apeleaza la un spray pentru stralucire. Te vei bucura de un look fresh si plin de viata, iar parul tau va avea mereu un aspect proaspat si sanatos.

O coafura impecabila se poarta cu atitudine!

Ingredientul cheie pentru o coafura perfecta este atitudinea. Orice femeie trebuie sa fie increzatoare in fortele proprtii si in puterea ei de seductie. In acest fel, ea va purta coafura cu incredere si atitudine.

 

Sebastian Zero Gravity – 95 lei

 

My title page contents