Românii cheltuie peste 2,7 milioane de dolari pe implanturi dentare

Românii cheltuie peste 2,7 milioane de dolari pe implanturi dentare

Românii cheltuie peste 2,7 milioane de dolari pe implanturi dentare. Stiati? Piața mondială de implantologie generează o cifră de afaceri de 4,2 miliarde de USD anual.

 

Dorința de a fi performeri pe această piață a fost motivul care a reunit la București peste 150 de specialiști și medici dentiști specializați în implantologie din 19 țări. Ei au venit la Simpozionul European ”Rehabilitation Synergies for Optimum Esthetic Results” ca să afle ultimele noutăți din domeniul stomatologiei digitale.

Românii cheltuie peste 2,7 milioane de dolari pe implanturi dentare

23 de milioane de implanturi dentare se vând anual în lume, iar investiția unui medic care vrea să fie un bun implantolog se ridică la cel puțin 15.000 de euro ( aparatură și cursuri).

UNIQUELY U – noutatea anului

În cadrul Simpozionului de la București, a avut loc o premieră medicală în domeniul stomatologiei digitale: prezentarea sistemului de implanturi personalizate 3 D, „UNIQUELY U”. Acesta reprezintă un tip implant custom-made, destinat pacienților care în mod obișnuit nu ar putea să beneficieze de tratament cu implanturi dentare. Explicația? „UNIQUELY U” se confecționează pe baza unei tomografii de maxilar , care se încarcă într-un sistem digital către sediul general din Israel, unde se va confecționa specific, pentru osul maxilar al pacientului din România”, explică  dr Lorelei Nassar, CEO AB Dental, unul dintre organizatorii evenimentului.

Evenimentul de la București a reunit peste 12 implantologi de top din țări precum România, India, Grecia, Israel, Germania, Portugalia, Polonia, Australia și Malaezia.

 

AB Dental Ltd e o corporație producătoare de implanturi și tehnologie de înaltă precizie cu sediul central în Israel și reprezentanțe în mai toate țările lumii/ vezi  https://www.ab-dent.com/ab-dental-international/ . Fondată în 2004 și cu o creștere sănătoasă, compania organizează de ani de zile evenimente cu largă participare internațională, aducând un aport științific  de prestigiu comunității stomatologice internaționale .

Din 2006, AB Dental România / https://www.abdental.ro/ e unul dintre partenerii de încredere ai acestei comunități –motiv pentru care, marele Congres European se desfașoară în București , alegere ce ne face să fim mândri de aportul pe care l-am adus în popularizarea numelui României peste tot ăn lume .

Participanții sunt de pe toate continentele, din 19 țari, un public de medici dentiști care, altminteri, poate nu ar fi vizitat tara noastră. Evenimentul beneficiază de prezența unor conferențiari de înaltă ținută știintifică. La București,  fiecare prelegere reprezin o pozitițe avantgardistă a chirurgiei dentare , din care participanții au foarte multe de învățat.

 

 

 

 

 

My title page contents