Alina Stan de la Arome de Poveste.ro ne recomanda un super salam de biscuiti. Aromat, bun si fara gluten. Crede-ne: e musai sa il incerci. Si mai ales sa dai de veste si altora.
Ingrediente salam de biscuiti :
- 100 ml lapte vegetal (eu am folosit de migdale)
- 250 gr biscuti fara gluten
- 75 gr stafide (eu am folosit stafide brune)
- 110 gr nuca tocata grosier
- 90 gr ulei cocos lichid2 lingurite cacao
- 2 lingurite pudra de roscove
- ¼ lingurita pudra vanilie
Mod de preparare salam de biscuiti:
- Incalzeste putin laptele vegetal si pune stafidele la inmuiat.
- Zdrobeste biscuti – dar nu ii fa pulbere, ci lasa-i mai mari
- Pune biscutii intr-un castron
- Adauga peste biscuiti: nuca tocata grosier, uleiul de cocos, cacao, pudra de roscove, vanilia si laptele cu stafidele.
- Amesteca bine cu mana si modeleaza 2 bucati de salam de biscuti pe care le vei impachet in folie alimentara
- Apoi pune salamul de biscuiti in frigider pentru 2 ore.
- Te-am convins? Noi speram ca da. Crede-ne: vei face o pasiune pentru acest minunat salam de biscuiti.
Savureaza in tihna!
Nu ezitati sa aruncati o privire si pe site-ul Alinei – https://aromedepoveste.ro