Solutii unice de finisare pentru par

Solutii unice de finisare pentru par?  Ei bine, exista! Ai cum sa pui  matase si vitalitate in parul tau. Pentru ca  „un par cu un nivel de energie optim poate fi doar remarcat si admirat. Un par matasos va raspunde foarte usor la tehnicile de styling, este maleabil si are stralucire. Iar tu, tu nu poti decat sa il iubesti!” clarifica Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional.

 

Un par neted si matasos este sinonim cu Elastic Force de la System Professional. Acest produs se adreseaza mai ales femeilor care adora parul rezistent, plin de miscare naturala.

Elastic Force

Elastic Force este un tratament unic de finisare, care îmbunătăţește elasticitatea părului pentru a facilita modelarea şi coafarea părului. Ușor și rapid de aplicat cu ajutorul pulverizatorului, Elastic Force acţionează instant, datorită ingredientelor ce pătrund în interiorul amestecul avansat de pantenol.

Solutii unice de finisare pentru par

Sper ca nu ai uitat ca fiecare dintre noi are un cod personal de energie a parului. Acesta poate fi identificat cu ajutorul unui sistem patentat de diagnoza si consultanta, denumit ENERGYCODETM Mapping. Stilistul expert care foloseste aplicatia dedicata SYSTEM PROFESSIONAL ENERGYCODE APP. descifreaza nevoile specifice de ingrijire ale fiecarei persoane, in acord cu profilul sau de dorinte si nevoi.

1 solutie personalizata din peste 174 de milioane de variante unice posibile

Sistemul de servicii si produse System Professional ofera accesul la peste 174 de milioane de combinatii posibile. Acestea au la baza tehnologia ENERGYCODETM COMPLEX, o combinatie patentata de 4 ingrediente active, care sprijina parul sa-si recapete energia vitala, facandu-l puternic si maleabil ca in starea lui initiala, inainte de orice interventie sau tratament chimic.

 

My title page contents