Super ingredientul anti-îmbătrînire care face furori la Hollywood

Vă prezentăm super ingredientul anti-îmbătrînire!!! Rosa Damascena sau Trandafirul de Damasc este un ingredient magic. Azi, mai mult decat oricând, el seduce atât apecialiștii în estetică, cât și vedetele și influncerii. Femeile din toată lumea au făcut o nouă pasiune pentru un ingredient anti-rid remarcabil: uleiul de trandafir de Damasc. Un superaliment, un super ingredient, un super ulei care face minuni cu tenul tău.

 

”Uleiul de trandafir de Damasc are un conţinut bogat în principii active – peste 300 – este versatil şi hidratant”, explică Diana Marandiuc, Trainer Naturys România. Acest compus magic acționează în perfect acord cu pielea, are proprietăţi calmante, astringente, cicatrizante şi anti-inflamatoare. La care vin să se adauge alte miracole – el tonifiază țesuturile și încetinește procesul de îmbătrânire şi formarea al ridurilor”, adaugă specialista Naturys România.

Super ingredientul anti-îmbătrînire care face furori la Hollywood

Uleiul de Trandafir de Damasc se află printre ingredienții de bază ai colecției Advance Solution Lifting pentru Față de la Naturys. Iar explicația este evidentă. Produsele acestei game sunt dedicate atât femeilor tinere ca tratament de prevenție, cât și femeilor mature pentru a încetini efectele trecerii timpului.

 

Ulei de trandafir pentru ten

Ulei de trandafir pentru ten

Ulei de trandafir

Plin cu minerale, vitamine si antioxidanti, trandafirul de Damasc este un umectant puternic și un hidratant remarcabil. Acesta adaugă și reține hidratarea în pielea uscată sau deteriorată. Și unde mai pui că miraculosul ulei de trandafir stimuleaza procesele de recuperare a echilibrului PH-ului și este un antioxidant natural puternic cu proprietăți antivirale și antiseptice ce îl face perfect pentru toate tipurile de piele.

Te-am convins? Noi sperăm ca da.

My title page contents