Itsy Bitsy

4 mame cunoscute si iubite de publicul larg realizeaza emisiunile pentru parinti din noua grila lansata de Itsy Bitsy FM. Realizatoarelor Andreea Marin, Simona Dragomir si Ruxandra Rusan li se alatura, chiar de la inceputul lui septembrie, actrita Tily Niculae. Cele 4 vedete ofera parintilor informatii utile despre timp de calitate alaturi de copil, sanatate, educatie si psihologia familiei. Uite de ce  vine Tily Niculae la Itsy Bitsy.

 

Cea mai noua realizatoare din echipa Itsy Bitsy este actrita Tily Niculae. De 5 ani, de cand a devenit mama, Tily este mereu in cautarea solutiilor pentru a fi un parinte cat mai bun pentru Sofia (sau Sofisticata, cum o alinta ea). Tily le va impartasi parintilor ascultatori solutii si tips&tricks aflate de la invitatii sai, specialisti in educatie si parenting. Numele emisiunii sale “Meditatii pentru parinti”.

Mame dintre cele mai cele

Tot in septembrie, incepe la Itsy Bitsy FM, un nou sezon “Pretuieste viata” cu Andreea Marin. Noile emisiuni radio si online fac cunoscute povesti de viata emotionante ale unor romani care au ales sa-si impartaseasca experientele si lectiile invatate. Contribuind si ea cu propria experienta, Andreea Marin inspira oamenii sa se bucure de viata.

Ruxandra Rusan, realizatoarea emisiunii “Happy Music”, este companionul perfect pentru parinti, zi de zi, intre 9:00 si 12:00. Cu muzica buna, o doza mare de optimism si informatii utile, ea ii insoteste pe parintii ascultatori oriunde s-ar afla: la birou, in masina, acasa.

Itsy Bitsy pentru intreaga familie

Traieste sanatos” este indemnul realizatoarei Simona Dragomir. Ea aduce sfaturi utile si usor de pus in practica, culese de la cei mai cunoscuti specialisti in sanatate.

“Ritmul vietii este din ce in ce mai trepidant si parintii par sa fie din ce in ce mai ocupati si mai stresati. De aceea, vrem sa le dam o mana de ajutor. Astfel, dimineata si seara, Itsy Bitsy este cel mai potrivit loc de joaca, facand pregatirile, drumurile si timpul liber in familie cat mai distractive. Peste zi, cand copiii sunt la gradinita sau scoala, Itsy Bitsy este ajutorul parintilor. Ei se pot relaxa ascultand cea mai optimista muzica si pot afla noutati si informatii relevante in cresterea si educarea copiilor. Acesta este felul nostru de a aduce bucurie in familie si de a celebra copilaria.” spune Nadia Tataru, Director General Itsy Btsy FM.

Detalii despre noua grila Itsy Bitsy FM se pot gasi pe www.itsybitsy.ro.

 

 

My title page contents