Tratamentele de tip leave-in – soluția pentru părul deteriorat

SP LuxeOil KeratinBoostEssence 105

Șuvițe fine cu aspect frizzy, dificil de coafat sau o culoare ternă. Sună familiar, nu-i așa? Ei bine, tratamentele de îngrijire concepute special pentru părul deteriorat pot face minuni pentru podoaba ta capilară.  

Arabella Zadic, hairstylist SP, recomandă introducerea în rutina de beauty a tratamentelor care nu necesită clătire. De ce? Acestea conferă podoabei capilare textura și vitalitatea mult dorite!

“În sezonul rece, în special, este indicat să aplicăm produse de îngrijire și de styling care îi refac textura. Tratamentele leave-in protejează împotriva factorilor de mediu, hidratează, ajută la refacerea și reînnoierea fibrei capilare,” explică specialistul SP.

Din păcate însă, șamponul și balsamul nu sunt suficiente pentru a hrăni părul în profunzime. Atunci când observi că părul şi-a pierdut strălucirea şi devine imposibil de coafat, este timpul să tragi un semnal de alarmă şi să incluzi în rutina obişnuită de îngrijire un produs ce va conferi părului tău  un boost de hidratare și elasticitate.

“Spray-ul leave-in Keratin Boost Essence din gama LuxeOil este nutritiv și reparator. Protejează toate tipurile de păr, menținând în același timp nivelul de hidratare și refăcând fibra capilară. Acste tratamente conțin uleiuri puternic hidratante și asigură necesarul de acizi grași. Produsul se aplică pe părul umed înainte de uscarea cu foehnul, apoi se coafeaza în mod obișnuit.” mai precizează Arabella Zadic.

Spray-ul Keratin Boost Essence din gama LuxeOil de la SP este un tratament leave-in sub formă de spray, ce pătrunde în structura părului și protejeaza cheratina proprie părului. Acesta conține un amestec de trei uleiuri prețioase: uleiul de migdale – care hidratează, uleiul de jojoba, care regenerează, si uleiul de argan – care vine sa hrăneasca intens.

Mizează pe tratamentele de leave-in pentru a-ți revigora părul!

Preț recomandat Spray Leave In SP Luxe Keratin Boost Essence: 105 RON

 

My title page contents